Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ενθουσιασμός στην Κάσο με το 'Mike Mastrandreas Cup' 2010

'Με μεγάλο ενθουσιασμό αγκάλιασαν οι νέοι της Κάσου το τουρνουά που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη παραλία Κοφτερής της Κάσου.

Το τουρνουά, που φέρει την επωνυμία "Mike Mastrandreas Cup", είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κασιώτη Μιχάλη Μαστρανδρέα, που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΟΠΕ, της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, καθώς και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Εκτός από την αθρώα συμμετοχή μονίμων κατοίκων του νησιού παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον και μεταξύ των παραθεριστών.

Η πρώτη φάση του τουρνουά ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου και μετά από μιας ημέρας διακοπή για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου και το παραδοσιακό πανηγύρι στο χωριό Παναγία, το τουρνουά θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί 16-18 Αυγούστου. Οι μικροί τελικοί και οι τελικοί ανδρών και γυναικών θα διεξαχθούν στις 18 Αυγούστου από ώρα 16:00. Θα ακολουθήσει η απονομή επάθλου στους νικητές, στην παραλία του Εμπορειού αμέσως πρίν την προγραμματισμένη την ιδία μέρα συναυλία των Stavento. Κατά την διάρκεια της τελετής θα απονεμηθεί πλακέτα στην μνήμη του Μιχάλη Μαστανδρέα στην αδερφή του εκλιπόντος, Εμιλυ Μαστανδρέα.

Το "Mike Mastrandreas Cup" οργανώνει ο Σύλλογος Νεολαίας Κάσου με την υποστήριξη του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου και τον Δήμο Κασίων, αλλά και με την επίβλεψη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που φιλοδοξεί από το 2011 να αναβαθμίσει του τουρνουά που φέρει το όνομα του τέως Προέδρου της.

Πλήρη αποτελέσματα, πρόγραμμα και φωτογραφίες στο www.mykassos.gr/beachvolley

Πηγή:  Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης-τμήμα Beach Volley
http://www.beachvolleyball.gr/