Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Κασιώτικη παρουσία σε μουσικο διαγωνισμό








Η ΑΝΝΑ-ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΠΡΟΒΑΔΟΥ ΣΤΗ EUROVISION JUNIOR


Στις 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤΙ ο
τελικός της επιλογής του τραγουδιού, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Eurovision Junior. Για την επιλογή του καλύτερου τραγουδιού θα ψηφίσει η Επιτροπή (40%) και το κοινό ( 60%).

Ο διαγωνισμός παρουσιάζει και Κασιώτικο ενδιαφέρον, αφού σε αυτόν στμμετέχει
και η Άννα Πολυμνία Προβάδου ( γένος Κουμερτά) με το τραγούδι ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ, σε σύνθεση στίχους και ερμηνεία δική της.
Ας την βοηθήσουμε με την ψήφο μας


Βιογραφικό Άννας Πολυμνίας Προβάδου
Γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1992, στην Αθήνα. Ζει στη Βέροια από το 1995.Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της σε ηλικία 8 ετών. Εξακολουθεί να σπουδάζει θεωρητικά και πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Βέροιας στην τάξη της Βαλεντίνης Φωκά, ενώ έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα χορών Latin, καθώς και μαθήματα μονωδίας με την Γιάννα Αθανασιάδου, Ελένη Αναγνώστου.Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα μονωδίας με την Κατερίνα Καρατζά.Φοιτά στο 3ο Λύκειο Βέροιας.To 2001 συμμετείχε στον 5° Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού Καρδίτσας και απέσπασε το Γ” βραβείο, σε ηλικία 9 ετών.Επίσης συμμετείχε με σόλο τραγούδι σε διάφορες εμφανίσεις της Χορωδίας Πλαγιαρίου, υπό τη διεύθυνση της κ. Γιάννας Αθανασιάδου.Το 2003 συμμετείχε στη χορευτική ομάδα του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision Junior σε Αθήνα και Δανία με τον Νικόλα Γιαννόπουλο.Το 2004, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών ερμήνευσε την σειρά τραγουδιών Μητέρα Φύση, σε στίχους μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, και μουσική Β. Βαλαβάνη, σε εκδήλωση για το περιβάλλον.Το 2004, Χώρο Τεχνών: ερμήνευσε δύο σόλο τραγούδια στην εκδήλωση: Ολυμπιονίκες της Ειρήνης, διοργάνωση Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.Τον Απρίλιο του 2005,συμμετείχε στους 11ους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες, όπου απέσπασε το Α βραβείο, στο Ελληνικό Ατομικό Τραγούδι.Τον Σεπτέμβριο του 2006 στην πλατεία του Δημαρχείου, ερμήνευσε μία σειρά τραγουδιών από το μουσικό παραμύθι, Κοσμάς ο Ερημίτης, του Δ. Προβάδου σε μουσική Β. Βαλαβάνη, που παρουσιάστηκε στην στο πλαίσιο της γιορτής λήξης των καλοκαιρινών δράσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Περισσότερες πληροφορίες
http://eurovision.ert.gr/junior/finalist.asp