Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΣΟΣ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ


Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες 

   Η απαξίωση της πολιτικής  ζωής και οι δυσκολίες που συνεπάγονται από την ποικιλόμορφη κρίση που περνάμε, κάνουν τον μέσο Έλληνα και ιδιαίτερα τον Κασιώτη να αγωνίζεται με τις δικές του δυνάμεις  για να ξεπεράσει τα καθημερινά του προβλήματα.

        Σε πείσμα των καιρών και με  άρμα την  αισιοδοξία, όλοι εμείς η μεγάλη δημοτική παράταξη ‘’ΚΑΣΟΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’ θα τολμήσουμε για μια ακόμα τετραετία να συνεχίσουμε το έργο μας, με μπροστάρη και πάλι τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ και με οδηγό τον συγκερασμό παλαιού και νέου στελεχικού δυναμικού για να βάλουμε τις   βάσεις  που απαιτούνται ώστε να δημιουργήσουμε μια ανανεωμένη  Δημοτική Αρχή  σύμφωνα με τις σημερινές συγκυρίες και τις τεχνικές, τεχνολογικές και πολιτιστικές  επιταγές των καιρών που διανύουμε.

          Καλούμε όλες και όλους εκείνους, που έχουν τη θέληση, το όραμα και το χρόνο, έξω και πέρα από κάθε προσωπική προβολή και συμφέρον, χωρίς προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις, να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους για το καλό του τόπου μας. Ιδιαίτερα καλούμε όσους χρημάτισαν κατά καιρούς Δημοτικοί  Άρχοντες, ξεπερνώντας τις πικρίες του παρελθόντος, να συσπειρωθούν μαζί μας με ειλικρίνεια και δίχως να χρησιμοποιούμε και να περιφέρουμε το όνομά τους με καθαρά επικοινωνιακά οφέλη.

           Κάνοντας την αυτοκριτική μας, έχουμε την τόλμη να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη και τις  παραλείψεις μας. Παράλληλα όμως, αφουγκραζόμαστε καθημερινά την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας, να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με σοβαρότητα και στην μετά Καλλικράτη εποχή, παρέχοντας συνθήκες βιώσιμες με προοπτική για όλους του κατοίκους του νησιού μας.

          Τις αμέσως προσεχείς μέρες, θα σας ανακοινώσουμε τα ονόματα που θα στηρίξουν και θα συμμετέχουν σ΄αυτή την κοινή προσπάθεια, γεγονός που θα αποδείξει έμπρακτα  την αποφασιστικότητα, την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα των  προθέσεων και των στόχων  μας, για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας και για μια Κάσο σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.