Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Φιλικό βετεράνων Ολυμπιακού με τους παλαίμαχους Καρπάθου- Κάσου

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα θα αγωνιστούν με τους παλαίμαχους της Καρπάθου και Κάσου, σε ένα ματς που ζήτησαν οι νησιώτες. Η αγάπη τους για τον Θρύλο είναι πολύ μεγάλη και θα κάνουν αυτό το δύσκολο ταξίδι για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των 40 πρωταθλημάτων όπως δήλωσαν άλλωστε! Ακόμα δεν έχει οριστεί ώρα και γήπεδο και αυτό αναμένεται να γίνει αύριο, ίσως και σήμερα...
Ο «ΓΑΥΡΟΣ» επικοινώνησε με τους παλαίμαχους της Καρπάθου και Κάσου και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Ζερβουδάκη, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς. Δεν είναι και λίγο που θα αντιμετωπίσουμε τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού. Δεν είναι λίγο που θα παίξουμε με παίκτες που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, Κύπελλα και έχουν γράψει ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Θα είναι η πρώτη φορά και νιώθουμε δέος. Εμείς εκπροσωπούμε και τα δύο νησιά».
ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Μάλιστα, οι παλαίμαχοι της Καρπάθου και της Κάσου αναμένεται να τιμήσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κατάκτηση των τριών σερί πρωταθλημάτων, αλλά και για την κατάκτηση των 40 συνολικά τίτλων, ορόσημο για την ιστορία του Θρύλου. Από εκεί και πέρα, θα τιμηθούν και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού για την προσφορά τους και το φιλανθρωπικό τους έργο.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Στην επιστολή που έστειλαν οι παλαίμαχοι της Καρπάθου και της Κάσου, έγραφαν: «Θέλουμε να αγωνιστούμε με την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Δεν μας ενδιαφέρει το κόστος, ο χρόνος και η κούραση. Θέλουμε να παίξουμε με την ομάδα των 40 πρωταθλημάτων». Και αυτό είναι κάτι που δείχνει την αγάπη αυτών των ανθρώπων για την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού και την εκτίμηση που έχουν.
Την επιστολή την υπέγραφαν οι Βαγγέλης Ζερβουδάκης (πρόεδρος), Νίκος Καφετζής (αντιπρόεδρος), Μανώλης Γεραπετρίτης (γενικός αρχηγός), Χρήστος Καϊμάρας (γενικός γραμματέας), Μανώλης Διακομανώλης (ταμίας), το Δ.Σ. και τα μέλη των παλαιμάχων. Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι από την Κάρπαθο και την Κάσο, δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Αθήνα, αφού υπάρχει ένα πλοίο την εβδομάδα.
Και έτσι θα χρειαστεί να μείνουν εκτός νησιού για 7 ημέρες τουλάχιστον. Στην αποστολή που θα έρθει στην Αθήνα, θα είναι περίπου 30 άτομα, ενώ θα ενσωματωθούν και 2-3 παίκτες από τον Πειραιά, αφού μένουν πλέον μόνιμα! Πρέπει να σημειωθεί ότι οι παλαίμαχοι της Καρπάθου και της Κάσου, επί τη ευκαιρία θα δώσουν και φιλικό με τους παλαίμαχους της Λάρισας την άλλη Τρίτη.