Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ευχαριστούμε πολύ...

Τελικά κύριοι μας αποδείξατε πως αυτό που για εμάς είναι το υπερτατο αγαθό για εσάς δεν έχει καμία αξία. Οταν η ζωή ενός εικοσιτετράχρονου αγοριού κρέμεται στην αναλγησία ενός κράτους τοτε ναι, μας αποδείξατε περίτρανα πως για εσάς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.

Σήμερα 24/1/2011 και περίπου στις 18.15 ο φίλος μας ο Ηλίας είχε ένα σοβαρότατο ατύχημα με την μηχανή του. Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και παρα παρα πολλα άλλα τραυματα. Τι και αν το προσωπικό του Ιατρείου του νησίου μας έδινε την ψυχή του να προσφέρει μια αξιοπρεπή νοσηλεία στον Ηλία , τι και αν ο γιατρός μας κ κ. Συμσερίδης φώναζε ''αφήστε τις κουβέντες και στείλτε το ελικόπτερο'' , τιποτα, το κράτος πάλι κώφιζε. Ο Ηλίας διακομίστικε τελικά στις 21,40 περίπου και η αποκατάσταση σου έξαρτάται από το θεό και από αυτους που καθυστερούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει γύρω τους.

Τρείς ώρες και τριάντα λεπτά περίπου αναμονή για ένα νέο ανθρωπό 24 ετών που δίνει την δική του μάχη. Αυτά συμβαίνουν στα νότια σύνορα τις ευρωπαικής ένωσης όπου μία χούφτα ανθρώποι ζούν γιατί αγαπάνε τον τόπο τους και δεν θέλουν να ερημώσει. Εσείς τους διώχνεταί σαν να μην σας νοιάζει οτι υπάρχουν καν. Και πάλι σας ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώσατε όλα αυτά που πιστευουμε για εσάς.



Ηλία σε αγαπάμε οι προσευχές όλων μας ειναι μαζί σου



Εκ του Συλλόγου Νεολαιας Κάσου.