Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

Ευχαριστήρια Βουλευτών








Ιωάννης Βαληνάκης


Υφυπουργός Εξωτερικών


Σε μια συγκυρία με ανοιχτά τα κρίσιμα ζητήματα στο μέτωπο των εθνικών μας θεμάτων συνεχίζω με την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού το έργο μου στο Υπουργείο Εξωτερικών. Δίπλα στη Ντόρα Μπακογιάννη, δίνουμε συνέχεια σε πρωτοβουλίες μεγάλης κλίμακας για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο.
Για μια Ελλάδα που εμπνέει το σεβασμό και αναδεικνύεται σε παράγοντα ειρήνης, ασφάλειας, σταθερότητας και συνεργασίας.
Θα εργαστώ λοιπόν με συνέπεια ώστε μέσα από τις νέες ευρωπαϊκές πολιτικές αλλά και τις εξελίξεις που μεταμορφώνουν τις ακριτικές περιοχές μας σε γέφυρες συνεργασίας, να εξασφαλίσουν τα Δωδεκάνησα τα μέγιστα αναπτυξιακά οφέλη. Κι αυτό είναι βέβαιο ότι μέτρησε για την εντολή που έλαβα εκ νέου από τον πρωθυπουργό, καθώς είναι έμπρακτα εκφρασμένο το προσωπικό ενδιαφέρον του για τα νησιά μας.
Νιώθω τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω έναντι των συμπατριωτών μου, ιδιαίτερα μάλιστα καθώς μου ανετέθη να εκπροσωπώ τον νομό μας στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανοίξουμε νέους δρόμους για την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες και ειδικά αυτές που ανακύπτουν στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τους συμπατριώτες μου για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.



Ευχαριστίες του κ. Στ. Κουσουρνά και δήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ




Να έλθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες της Ρόδου, όπως και όταν διεκδίκησε την ψήφο τους, ξεκινά ο Στάθης Κουσουρνάς, ευχαριστώντας τους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στις εκλογές της Κυριακής.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ένα νέο οδοιπορικό στα χωριά της Ρόδου, ευχαριστώντας τους συμπατριώτες μας για τη συμπαράσταση και τον αγώνα που έκαναν μαζί, μοιραζόμενοι τα ίδια οράματα και όνειρα για τον τόπο μας, αφήνοντας ταυτόχρονα παρακαταθήκη για συνέχιση των κοινών αγώνων.
«Οι 13.000 ψήφοι αποτελούν για μένα έκφραση αγάπης και εκτίμησης και συμπαράστασης στην όλη μου πορεία, αλλά και μια ευθύνη που καλούμαι από σήμερα κιόλας να αναλάβω, και θα την αναλάβω με χαρά και συνέπεια από όποιο πόστο κληθώ να υπηρετήσω τους Δωδεκανήσιους» δήλωσε ο κ. Κουσουρνάς, ευχαριστώντας όσους τον τίμησαν προσωπικά.
\Ταυτόχρονα ευχαριστεί όλους τους Δωδεκανήσιους που συμμετείχαν μαζικά στη γιορτή της Δημοκρατίας, και κυρίως τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που δεν υπέκυψαν στα απολίτικα εκβιαστικά διλήμματα και διατήρησαν τις δυνάμεις του κόμματος στα Δωδεκάνησα, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την πολιτική του κυριαρχία στο νομό. τις πολιτικές εξελίξεις στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουσουρνάς δηλώνει πως «μετά από την επώδυνη ήττα για το κόμμα μας, η προβληματισμός που αναπτύσσεται θα αποδειχθεί χρήσιμος και γόνιμος, ακολουθώντας πάντα και πιστά τις καταστατικές διαδικασίες που έχουν σφυρηλατηθεί και εδραιωθεί στο Κίνημά μας». Και συμπληρώνει: «Η επόμενη μέρα βρίσκει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μπροστά σε μια νέα ιστορική πρόκληση, την οποία θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, με περίσσευμα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία που προσβλέπει στην πειστική εναλλακτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Με μόνο γνώμονα την προοπτική του Κινήματος, καλούμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, να υπερασπιστούμε και να εγγυηθούμε την ενότητα του χώρου μας, να ξεπεράσουμε με γενναία αυτοκριτική αδυναμίες και παραλείψεις, και να επαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στην πρωτοπορία. Στην κοινωνία και στο Κοινοβούλιο».
Ταυτόχρονα ευχαριστεί όλους τους Δωδεκανήσιους που συμμετείχαν μαζικά στη γιορτή της Δημοκρατίας, και κυρίως τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που δεν υπέκυψαν στα απολίτικα εκβιαστικά διλήμματα και διατήρησαν τις δυνάμεις του κόμματος στα Δωδεκάνησα, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την πολιτική του κυριαρχία στο νομό.

Με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουσουρνάς δηλώνει πως «μετά από την επώδυνη ήττα για το κόμμα μας, η προβληματισμός που αναπτύσσεται θα αποδειχθεί χρήσιμος και γόνιμος, ακολουθώντας πάντα και πιστά τις καταστατικές διαδικασίες που έχουν σφυρηλατηθεί και εδραιωθεί στο Κίνημά μας». Και συμπληρώνει:
«Η επόμενη μέρα βρίσκει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μπροστά σε μια νέα ιστορική πρόκληση, την οποία θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, με περίσσευμα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία που προσβλέπει στην πειστική εναλλακτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ.
Με μόνο γνώμονα την προοπτική του Κινήματος, καλούμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, να υπερασπιστούμε και να εγγυηθούμε την ενότητα του χώρου μας, να ξεπεράσουμε με γενναία αυτοκριτική αδυναμίες και παραλείψεις, και να επαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στην πρωτοπορία. Στην κοινωνία και στο Κοινοβούλιο».



ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να μ' εμπιστευθείτε για μια ακόμα φορά, προσφέροντας μου τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον τόπο μας και από τη θέση του Βουλευτή.




Γιώργος Νικητιάδης Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ


Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ από τα έδρανα του Εθνικού Κοινοβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Η κατάκτηση της πρώτης θέσης με γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και μου δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη.
Προσωπικώς θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πάνε τα Δωδεκάνησα Ξανά Μπροστά, όπως τους αξίζει και δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα «παρών», όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια.
Από σήμερα μια νέα σελίδα ανοίγει για το νομό μας. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για την προσφορά τους στο κόμμα και για τον τίμιο αγώνα τους.
Για το ΠΑΣΟΚ σήμερα απαιτείται σύνεση, ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση, σύμπνοια και καθαρή σκέψη για να καταφέρει και πάλι να βρει τον βηματισμό του στους ίδιους γρήγορους ρυθμούς του παρελθόντος.
Οι Ελληνες εμπιστεύτηκαν ξανά το τιμόνι της χώρας στον κ. Κώστα Καραμανλή. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι σεβαστή, τα πολιτικά όμως δεδομένα μας επιτρέπουν να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια ισχνή Κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο στα Δωδεκάνησα το ΠΑΣΟΚ υπερίσχυσε της ΝΔ, με περισσότερες από πέντε μονάδες.
Το ΠΑΣΟΚ θα βρει τις δυνάμεις για να αντιπαλέψει τις πολιτικές εκείνες που στρέφονται κατά των λαϊκών συμφερόντων. Ο αγώνας συνεχίζεται με περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.