Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ 2007»

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης διοργανώνει από την Παρασκευή 14/12 μέχρι και την Κυριακή 16/12, το «Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων Μέλισσας» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Νέο Φάληρο). Ώρες λειτουργίας : 10πμ – 8μμ.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο και έχει εξουσιοδοτήσει τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννη Φραγκούλη για την προετοιμασία του. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν εκθέτοντας προϊόντά τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον κ. Φραγκούλη (τηλ. 6972-264011, email: yianfrag@otenet.gr), λαμβάνοντας υόψη ότι το στήσιμο του περιπτέρου θα γίνει την παραμονή της έναρξης του Φεστιβάλ Μελιού, δηλαδή την Πέμπτη 13/12. .

Επίσης, παρακαλούμε πολύ όλους τους συμπατριώτες και ειδικότερα τους εκπροσώπους Δωδεκανησιακών παροικιακών φορέων, όπως βοηθήσουν την διακόσμηση του περιπτέρου προσφέροντας έντυπο υλικό (αφίσες, φυλλάδια, κλπ) ή οτιδήποτε άλλο που προβάλει τα νησιά μας.

Για τον ακριβή χρόνο πραγματοποίησης παραλλήλων εκδηλώσεων (ομιλίες, παρουσίαση Δωδεκανησιακού μουσικοχορευτικού συγκροτήματος, κλπ) θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.