Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Πολιτιστική βραδιά βράβευσης

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την στο ξενοδοχείο ΙΟΛΚΟΣ πολιτιστική βραδιά βράβευσης που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Υπαλλήλων της ΝΑΔ, σε συνεργασία με το Επαρχείο Καρπάθου Κάσου.
Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν:
Ø Οι διατελέσαντες αιρετοί Έπαρχοι, από την Ίδρυση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου:
Μιχάλης Χανιώτης, Ιωάννης Καρίκης και Μιχάλης Ερωτόκριτος.
Ø Οι επιλεγέντες πρώτοι Προϊστάμενοι στις Υπηρεσίες του Επαρχείου Καρπάθου –Κάσου:
Θεμελή Παναγιώτα, Προϊσταμένη του Διοικητικού και Οικονομικών Υπηρεσιών,
Νικόλαος Σπανός , Προϊστάμενος του Τμ. Κτηνιατρικής,
Μιχαήλ Τσαγκάρης Προϊστάμενος τμ Γεωργίας,
Ιωάννης Λάμπρος, Προϊστάμενος τμ Πολεοδομίας.
Ανδρέας Διακίδης, Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών, του Επαρχείου Καρπάθου – Κάσου.
Ø Αλλά και των παιδιών των εργαζομένων στο Επαρχείο Καρπάθου –Κάσου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας:
Εμμανουήλ Ερωτόκριτος, απόφοιτος Μεσογειακών Σπουδών Πανεπιστημίου Αιγαίου,
Μαρία Φρόνη φοιτήτρια, Κτηνιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τσαγκάρη Νικόλαο, φοιτητή ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά,
Γεώργιο Ερωτόκριτο, φοιτητή στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμούς: Εκ μέρους της Ι Μητρόπολις Καρπάθου –Κάσου, ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Μαυρολέων, ο Έπαρχος Καρπάθου Κάσου, Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και του Συλλόγου Εργαζομένων στην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, Μιχάλης Κινδυλίδης, ο Αντιδήμαρχος Καρπάθου κ Γεώργιος Γεργατσούλης, ο εκπρόσωπος της ΤΕ ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιώτου. Παρέστησαν ακόμα ο πρόεδρος της επιτροπής ΤΕΕ Καρπάθου Ανδρέας Διακίδης, ο Διοικητής του ΤΕ Καρπάθου, ο Λιμενάρχης Καρπάθου, ο Τελώνης Καρπάθου, ο Δημ. Σύμβ. Γιάννης Χαροκόπος, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Απερίου Δημήτρης Ζανάκης, η Πρόεδρος του ΛΕΚ Θεοδώρα Διαμαντή, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μανόλης Βασιλαράκης, υπάλληλοι του Επαρχείου και αρκετοί προσκεκλημένοι.
Μηνύματα για την εκδήλωση απέστειλαν: Ο Νομάρχης Δωδεκάνησου κ Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου της ΝΔ Αριστοτέλης Παυλίδης, και Τάσος Καραμάριος, του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Νικητιάδης, Νίκος Ζωϊδης, και ο Δήμαρχος Κασίων Δημήτρης Ερωτόκριτος.