Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές


 • Με την ευκαιρία των εορτών εύχομαι στους Δωδεκανήσιους συμπολίτες μας, χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία, δημιουργικότητα κι αισιοδοξία.
  Εύχομαι το 2010 να αποτελέσει την απαρχή σ’ ένα νέο ξεκίνημα με συλλογικότητα και κοινωνική ευθύνη.
  Με τον αέρα αλλαγής και ανατροπής που φέρνει η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ας εργαστούμε όλοι για μια αποδοτικότερη, δικαιότερη, πιο υπερήφανη κοινωνία, για ένα καλύτερο, ασφαλέστερο και ελπιδοφόρο μέλλον.
  Για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε.


  Με θερμές ευχές
  Ευστάθιος ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ

  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ • Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες,

  Για το νέο έτος θα ήθελα να στείλω σε όλες και όλους τις πιο θερμές μου ευχές για υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Το 2010 θα είναι, όπως και η προηγούμενη χρονιά, μια χρονιά προκλήσεων και αβεβαιοτήτων, για την αντιμετώπιση των οποίων απαιτείται υπεύθυνη πολιτική και συνετή στάση. Η χώρα έχει νέα κυβέρνηση, η οποία θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα νησιά μας λόγω των ιδιαιτεροτήτων και των ειδικών προβλημάτων τους. Τα Δωδεκάνησα αξίζουν και δικαιούνται να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων των κυβερνητικών πολιτικών. Η προσπάθεια να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να αξιοποιηθούν όλες οι ευκαιρίες για την ανάπυξη και την πρόοδο της πατρίδας μας πρέπει να είναι άοκνη και συνεχής. Έχω πει πολλές φορές και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Μόνο με ενότητα, συστηματική και συλλογική δουλειά ξεπερνιούνται τα εμπόδια και γίνονται πραγματικότητα οι στόχοι μας. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Προσωπικά, όπως έκανα και στο παρελθόν, θα είμαι κοντά στους συμπατριώτες μου και στα νησιά μας. Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους.

Γιάννης Βαληνάκης

τέως Υφ. Εξωτερικών-Βουλευτής