Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Λίγες ώρες πρίν ανοίξουν οι κάλπες

Αγαπητοί μου συμπατριώτες
  Σε λίγες ώρες από τώρα θα βρεθείτε μπροστά στην κάλπη ακόμα μια φορά για να αποφασίσετε με τά νέα δεδομένα του Καλλικράτη.
  Βιώνοντας την δυσκολότερη οικονομική κρίση και αμφισβήτηση κάθε κατοχυρωμένου δικαιώματος,θα λάβετε αποφάσεις ζωής.για τον νέο ΔΗΜΟ,το δικαίωμα στην παιδεία,την καθημερινή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία,την υγεία την απασχόληση.
      Ας κάνομε την υπέρβαση έστω μια φορά στην ζωή μας ΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΞΑΕΡΦΟ Η ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΉ,και ας ψηφίσουμε από τις παρατάξεις τους νέους ανθρώπους που οραματίζονται την παραμονή και την δημιουργία στην ΚΑΣΟ. Είναι στο χέρι μας με ένα απλό ψήφο να το κάνομε ,είμαστε υποχρεωμένοι να ετοιμάσουμε την νέα γενιά των Κασιωτων εξ άλλου αύριο πάλι όλοι μαζί θα είμαστε.Δώστε την δυνατότητα στην ΚΑΣΟ να έχει φωνή και στην περιφέρεια μην την αφήσετε ουραγό των εξελίξεων.ΑΠΟΜΟΝΟΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ
Εύχομαι στους υποψήφιους συμπατριώτες μου καλή επιτυχία και συστράτευση όλων την επομένη των εκλογών σε ένα κοινό αγώνα για μια ΚΑΣΟ ΛΑΜΠΡΌΤΕΡΗ ΑΠΌ ΧΘΕς.


ΝΤΙΝΟΣ ΦΟΥΝΤΗΣ 
υποψήφιος συμβουλος στην εκλογικη περιφερεια ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΚΑΣΟΥ 
με τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ