Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Σε Κάρπαθο και Κάσο ο Γ. Νικητιάδης


Στην Κάρπαθο και την Κάσο θα βρεθεί, για τέσσερις μέρες, ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Νικητιάδης από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 έως και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Νικητιάδης θα περιοδεύσει σε όλα τα χωριά της Καρπάθου όπου θα συναντηθεί με κατοίκους του νησιού και θα συζητήσει μαζί τους προβλήματα της καθημερινότητάς καθώς επίσης και την γενικότερη πολιτική κατάσταση. Το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στην πρωτεύουσα της Καρπάθου, τα Πηγάδια.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ο κ. Νικητιάδης θα επισκεφτεί την Κάσο όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο και στη συνέχεια θα συνομιλήσει με τους κατοίκους του νησιού για να ανταλλάξουν απόψεις επάνω σε καθημερινά προβλήματα της ζωής τους.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο κ. Νικητιάδης έχοντας επιστρέψει στην Κάρπαθο θα επισκεφτεί τα χωριά Διαφάνη και Όλυμπος. Αμέσως μετά θα έχει συνάντηση στα Πηγάδια με τους εκπροσώπους του Σωματείου Αλιέων Καρπάθου για να συζητήσει μαζί τους τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν ενώ παράλληλα ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει τις προτάσεις του επάνω στην ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, μια δράση που υποστηρίζει και προωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.