Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Ξεκινά δρομολόγια το πλοίο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του Πλοίου “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” σύμφωνα με τη διαβεβαίωση που είχε ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής από εκπροσώπους της Ναυτιλιακής Εταιρίας ΑΝΕΚ.

Το πλοίο βγήκε από τον δεξαμενισμό και πλήρως ανακαινισμένο και την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015       θα πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο μετά την καθολική επισκευή του.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεί τα δρομολόγιά του όπως πριν δηλαδή, κάθε Τρίτη  και Παρασκευή, ενώ από την 1η Ιουνίου θα εκτελεί και το ενδιάμεσο δρομολόγιο, Κρήτη – Κάσος – Κάρπαθος- Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδος και επιστροφή.

 Το πλοίο “Κορνάρος” θα εκτελέσει το τελευταίο του δρομολόγιο την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 από τον Πειραιά προς τα νησιά μας.

Ο Έπαρχος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τη Ναυτιλιακή Εταιρία ΑΝΕΚ η οποία παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η ακτοπλοΐα , κράτησε έστω και με ένα πλοίο μία φορά την εβδομάδα την άγονη γραμμή από τον Πειραιά προς τα νησιά μας και τώρα δρομολογεί ξανά το ανακαινισμένο πλοίο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” η δρομολόγηση του οποίου θα αναπληρώσει τα κενά που δημιουργήθηκαν, θα επαναφέρει την ισορροπία στις αγορές των νησιών μας και θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους Καρπάθου και της Κάσου.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Πλοίαρχο και το Πλήρωμα του “ΚΟΡΝΑΡΟΣ”.