Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείων Κάσου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείων Κάσου εύχεται το 2013 να είναι μια χρονιά δημιουργική αισιόδοξη με υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους εκείνους που με την βοήθεια και την στήριξη τους υλοποιήθηκαν οι δραστηριότητες του Συλλόγου καθ όλη την διάρκεια του 2012.

Τον κ. Λουκή Δημήτριο καθηγητή Πληροφορικής και την κ. Πομποδάκη Παρασκευή Παιδοψυχολόγο ομιλητές στην Ημερίδα «Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2012 με θέματα : Εθισμός στο διαδίκτυο – η ασφάλεια στο διαδίκτυο- κίνδυνοι 

 Την κ. Παπαγεωργίου Πόπη Ψυχίατρο για την δωρεά του εικαστικού υλικού της καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης ,αξίας 250 ευρώ 

 Τον κ. Κωνσταντινίδη Νίκο Πρόεδρο του συλλόγου Κασιωτών Ρόδου «Ο Χαδιώτης» για την δωρεά παραμυθιών στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

 Τις κυρίες Σταυρίδου Τούλα καθηγήτρια Εικαστικών και Δασκαλάκη Μέλπω καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής για την εθελοντική τους συμμετοχή στο τμήμα της δημιουργικής απασχόλησης . Επίσης την Άννα Καραγιαννάκη εκπαιδευτικό προσχολικής αγωγής , δασκάλα χορού και την Ολυμπία Τόκα καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής . 

 Τον κ. Γιάννη Πέπη για την δωρεά ενός πρωινού στα παιδιά που συμμετείχαν στο τμήμα καλοκαιρινής απασχόλησης.

 Τον κ. Καλαφατά Γεώργιο για την εθελοντική του συνεισφορά ως προπονητή στο παιδικό τμήμα ποδοσφαίρου , 

 Τον κ. Δελαγραμμάτικα Νίκο αθλητικογράφο για την μεσολάβηση και εύρεση χορηγού για εξοπλισμό ποδοσφαίρου.

 Την ΠΑΕ ολυμπιακός και ιδιαίτερα τον κ. Μώραλη Ιωάννη Αντιπρόεδρο για την χορήγηση 20 διακριτικών και 17 μπάλες ποδοσφαίρου 

 Την κ. Σοφίλα Νικολέτα για τη δωρεά 100 ημερολογίων προς ενίσχυση του Συλλόγου του έτους 2012 και τη βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων μας. 

 Τον κ. Μηνά Μηνά ξυλουργό για τη δωρεά κατασκευών και εργασιών του στο Δημοτικό σχολείο του Φρύ και της Αγίας Μαρίνας αξίας τουλάχιστον 120 ευρώ.

 Τον κ. Νικο Περσελή ξυλουργό για την δωρεά τοποθέτηση παράθυρου σε αποθήκη του σχολείου. τον κ. Μαστροπαύλου Μανώλη ξυλουργό για τη δωρεά ξύλινου ταμπλό. 

 Τον κ. Καλαφατά Δημήτρη για τη δωρεά μέρους των υλικών χρωματισμού των θρανίων. Επίσης τον κ. Χειμωνέτο Γιώργο , τον κ. Παπαγεωργίου Βασίλη , τον κ. Διακολιό Νίκο , τον κ. Γιάννη Νικολάου , που βοήθησαν εθελοντικά στις μεταφορές εξοπλισμού των εκδηλώσεων μας.

 Τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές της Α. Μαρίνας και Αγ. Σπυρίδωνα, για την δωρεάν παραχώρηση των αιθουσών . 

 Τον Δήμο της Κάσου για την παραχώρηση μικροφωνικής. 

 Τους εκπαιδευτικούς μας και τους μαθητές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού που έλαβε χώρα στις 9 Δεκεμβρίου του 2012.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ    ΠΟΜΠΟΔΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ             
 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΣΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ