Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Βιβλίου στην «Τεχνόπολις»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών – Βιβλιοπωλών, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αθηναίων, για πρώτη φορά, μία «Γλυκιά» Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Βιβλίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αίθουσα Δ12 «Νίκος Γκάτσος», από 16 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2011.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα βιβλία θα προσφέρονται σε ειδικά προνομιακές τιμές, ως αντίδοτο στην κρίση που μαστίζει την κοινωνία.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως το «Εργαστήριο Σοκολάτας», με σοκολατένια δημιουργήματα για μικρούς και μεγάλους, μαγειρέματα από γνωστούς σεφ, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, αλλά και άλλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, που θα καλλιεργήσουν το πνεύμα της περιόδου των Χριστουγέννων.

Τέλος, με τη συμμετοχή του κοινού, θα συνεχιστεί η προσπάθεια ενίσχυσης των βιβλιοθηκών σε παραμεθόριες και άγονες περιοχές της χώρας μας, εν πολλοίς ξεχασμένες από το κράτος, με τη μεγάλη κοινωνική καμπάνια «ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ!».

Τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή βιβλίου θα δοθούν στη βιβλιοθήκη της Κάσου.

Έτσι το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία ν’ αποκτήσει βιβλία σε προνομιακές τιμές, ενώ μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να ζήσουν «τη γλυκιά» μαγεία των Χριστουγέννων, παρέα με τη γνώση και τη μαγεία των σοκολατένιων δημιουργημάτων.

Είσοδος ελεύθερη.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου: 17.00 – 22.00

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: 10.00 - 22.00.