Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Καθαρά και ξάστερα

Άρθρο του Νικήτα Δ. Καμπούρη

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες,
Βρισκόμαστε δεκαπέντε ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.Κάποιοι συμπατριώτες μας τις τελευταίες μέρες, εξέφρασαν μέσω του ιστολογίου μας τις προσωπικές τους απόψεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται, ανταλλαγή απόψεων μέσω επιστολών, κόντρες και αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που σύμφωνα με την άποψη μου μας οδηγούν σε καταστάσεις διχόνοιας και μόνο.
Με αυτό τον τρόπο όμως(ανταλλαγή απόψεων ) πιστεύω ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Τί εννοώ; Αντί να ενδιαφερόμαστε για το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους υποψηφίους δημάρχους ,15 μέρες πριν τις εκλογές ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του, αναλωνόμαστε σε κόντρες.
Η ‘’ΝΕΑ ΚΑΣΟΣ’’ δεν θα γίνει μέρος αυτής της αντιπαράθεσης και της κόντρας! Ο σκοπός του ιστολογίου μας, είναι ένας και μόνος, ΕΝΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Αυτό υπηρετώ εδώ και 3 χρόνια μέσω της ''ΝΕΑΣ ΚΑΣΟΥ'',αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ!


Σας αναφέρω λοιπόν, ότι στο εξής θα ήθελα να δημοσιεύονται ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που θα αποβλέπουν στο ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .
 

Νικήτας Δ. Καμπούρης
Αρβανιτοχώρι Κάσος .

17/10/2010