Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Λαική Συσπείρωση Κάσου; ''Η πραγματική εναλλακτική επιλογή''

Το ΚΚΕ και οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει, ποτέ δεν έκρυψαν την αλήθεια από τους εργαζόμενους και μάλιστα είναι το μόνο κόμμα, που πέρυσι είπε στον ελληνικό λαό, ότι έρχεται αντεργατική θύελλα είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είτε με κυβέρνηση ΝΔ.

Ως εκ τούτου η ξεκάθαρη ψήφος αντίστασης και αντεπίθεσης στην πολιτική που εφαρμόζεται τα τελευταία 20 χρόνια και έχει οδηγήσει τα λαϊκά στρώματα σε ολέθρια αδιέξοδα, είναι η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση», με υποψήφια περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου τη Λίλα Καφαντάρη. Ταυτόχρονα είναι και «θετική» ψήφος, που εκφράζει τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, ο οποίος έχει στόχο την αύξηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας και την κάλυψη των αναγκών του λαού και όχι την αύξηση των κερδών των επιχειρηματιών και των πολυεθνικών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν κρύβει ότι απαιτείται σύγκρουση με τον «Καλλικράτη»: «Ξέρουμε ότι τα περιθώρια είναι πολύ στενά, αλλά αν εκλεγούμε σε περιφέρειες και δήμους, θα προσπαθήσουμε με όλες τις μορφές πάλης, μαζί με το λαϊκό κίνημα να ανακουφίσουμε τα λαϊκά στρώματα. Το ότι είμαστε αντίθετοι με τον "Καλλικράτη" είναι που εξασφαλίζει καλύτερη, πιο φιλολαϊκή διαχείριση».

Με «Λαϊκή Συσπείρωση» δυνατή στην Περιφέρεια δεν κατεβαίνει διακόπτης στη ΔΕΗ, δεν κόβεται το νερό και το τηλέφωνο σε καμία οικογένεια, που δεν έχει να πληρώσει. Δε θα πεινάσει άνεργος. Κι αυτό όχι με ζητιανιά και φιλανθρωπία, αλλά με διεκδίκηση των αντίστοιχων κονδυλίων από το Κράτος. Θα δημιουργηθούν μόνιμες θέσεις εργασίας. Τα κονδύλια από το ΕΣΠΑ θα δαπανηθούν για παιδικούς σταθμούς, σχολεία, νοσοκομεία και γενικότερα έργα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του επιπέδου διαβίωσης του λαού. Θα πρωτοστατήσουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, ώστε να σφραγιστούν όλα τα βιβλιάρια υγείας των ανέργων ή να γίνονται δεκτοί στα νοσοκομεία. Έτσι κατακτήθηκαν και στο παρελθόν μια σειρά πράγματα, όταν είχαμε δημάρχους και συμβούλους αγωνιστές.
Στις 7 του Νοέμβρη ο λαός πρέπει να βγει πιο δυνατός από αυτή την εκλογική μάχη, δίνοντας δύναμη στη δύναμη του, τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για να εκπροσωπεί με καλύτερους όρους τα συμφέροντα του.




ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ&ΚΑΣΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ Γ. ΚΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ