Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κ Α Θ Α Ρ Α Λ Ο Γ Ι Α

Κύριε Δήμαρχε της ΚΑΣΟΥ
       Παρασυρόμενος από την αγωνία μου για την τύχη και το μέλλον της Κάσου μας, απευθύνομαι σε εσάς έστω και τις τελευταίες ημέρες προ των εκλογών που όμως είναι αρκετές να δείξετε την έμπρακτη αγάπη σας για το καλό του Νησιού μας .
       Μετά τον παράλογο αποκλεισμό της κυρίας ΤΣΑΝΑΚΗ για την συμμετοχή της εις τις δημοτικές εκλογές της εβδόμης Νοέμβριου 2010 και την τελική έκβαση των πραγματων,αφησατε να διαρρεύσει ότι όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει εις το δικό σας ψηφοδέλτιο που υπολείπεται από ορισμένα άτομα.
       Κύριε Δήμαρχε εάν πραγματικά ΑΓΑΠΑΤΕ την ΚΑΣΟ και αγωνιάτε για το Μέλλον της έχετε την μεγάλη ευκαιρία να το δείξετε και να το πράξετε. Εξηγώ πως:

1.Επικεφαλης του ψηφοδελτίου ΕΣΥ.
2.Οι υπόλοιποι είκοσι(20)σύμβουλοι που θα απαρτίζου το ψηφοδέλτιο που θα ηγείσαι να είναι δέκα(10) από τον δικό σας συνδυασμό και δέκα (10)από τον άλλο συνδυασμό. Οπότε θα δώσετε την δυνατότητα εις τους δημότες να εκλέξουν τουλάχιστον ΑΥΤΟΙ τους συμβούλους.
       Οποιαδήποτε άλλη πρόταση που δεν θα είναι οι σύμβουλοι ΔΕΚΑ προς ΔΕΚΑ εκ των προτέρων ΔΕΝ θα είναι αποδεκτή και θα αποδεικνύει ότι είναι ένα πυροτέχνημα με το οποίον υποτιμάται την Νοημοσύνη των Δημοτών και τους παραπλανείτε. Επίσης θα αποδεικνύει την φημολογία ότι άγεσαι και φέρεσαι από άλλους. Εκτός αυτού είναι και η μοναδική ευκαιρία να βελτιώσετε το ταλαιπωρημένο προφίλ σας απέναντι στους Δημότες.

Κάσος 7-Οκτωβριου 2010

Δημήτριος Β. Περσελής.
Το παρόν εκφράζει την προσωπική μου άποψη και δεν δεσμεύει κανένα συνδυασμό και κανένα Δημότη του Νησιού μας .