Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Κ Α Θ Α Ρ Α Λ Ο Γ Ι Α

ΚΑΡΝΑΓΙΟ:Ψάχνω να βρω με πoιες λέξεις θα αναφερθώ στο εκτρομα που φτιαξατε στο Kαρακάσι δια να σέρνου οι ψαράδες τις βάρκες και τα καΐκια τους .
Μα δεν ντρέπεστε ;είναι καρνάγιο αυτό ; είναι υποδομή αnτή ;για να εξυπηρετήσει τους λίγους ψαράδες που απέμεiνα; ΝΤΡΟΠΗ!!!
Καλά δε ξέρετε, δεν ρωτάτε κανένα να σας ανοίξει τα ματιά!.
Καλά επειδή εσείς εθελοτυφλείτε ,νομίζετε ότι όλοι αυτοί που πάνε και έρχονται από το αεροδρόμιο ,Κασιωτες και Ξενοι ,έχουν ΣΤΡΑΒΑΓΡΑ;;;
Θα αναφερθώ τώρα στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ που φέρατε τους Ψαράδες οι οποίοι έφρασαν να πουλανε τα λιγοστά ψάρια που πιάνου κυριολεκτικά στους δρόμους. Διότι την ψαραγορά φροντίσατε να την κάνετε Μουσειο στην ΜΠΟΥΚΑ!! .
Αλήθεια τι θα κάνετε με τα ανεξέλικτα ψαροκάικα και τις τράτες που έρχονται και καταστρέφουν τον ψαρότοπο μας αφετέρου.
Άκου οι άνθρωποι!! Θα φτιάξουν λέει τεχνικούς υφάλους για την βελτίωση των ιχθυοαποθεματων .Με αυτά νομίζετε ότι θα τους ξεγελάσετε και πάλι για να σας ψηφήσουν;;. Υφάλους έχει πολλούς η Κάσος η αστυνόμευση λειπει για να δούμε θα τολμήσετε; Βαστανε τα κότσια σας;.




ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ. Δεν αναφέρετε όμως που; Μήπως στο Φραχτι; στον Σκυλλα; στην Εμπασιά; η μήπως εις το Δημαρχείο ώστε να μην έρχεται κανείς να σας ενοχλεί;.
Όταν γράφατε αυτήν την φράση άραγε πήγατε να δείτε τα μπάζα που φροντίσατε τα φορτηγά σας να μπαζώσουν και να φράξουν τις τρύπες εις το γεφύρι προς την Παναγία που περνανε τα νερά της εμπασιάς;. Έχω πάρα πολλές φωτογραφίες που θα τις δείτε να φιγουράρουν στα καφενεία για να μην σας αδικήσω. Μήπως γνωρίζετε ότι είναι περίοδος βροχών; Τι έχετε αλήθεια κάνει εις την περίπτωση που θα έχουμε τις προηγούμενες βροχοπτώσεις για να μη γίνει το Φρυ ΛΑΣΠΟΧΩΡΙ;;; και να κινδυνέψουν πάλι πολλές περιουσίες;. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Δεν φαντάζομαι να νομίζετε ότι θα τις σώσουν οι κακόπετρες Καρύστου που άγνωστο για ποιον λόγο τις κουβαλάτε στην Κάσο λες και δεν έχουμε εδώ πέτρες ;.
Αλήθεια τι έγιναν τα πανάκριβα μηχανήματα που αγοράσατε για να κόβετε τις πέτρες και να τις λιαίνετε; μήπως είχαν την τύχη των μηχανημάτων του λατομείου; και τώρα που έφυγαν τα συνεργία του λιμανιού, έμεινε κανένα εργαλείο άραγε; πόσα μηχανήματα του Δημοτικού λατομείου έμειναν πίσω; Κάνατε καμία απογραφή; Ποιος θα μας δώσει υπεύθυνη γραπτή απάντηση;.
Τέτοιου είδους έλεγχους έχουμε να κάνουμε πολλούς μετά τις εκλογές διότι η κατάσταση της ασυδοσίας και της αδιαφορίας σας έφτασε στο απροχώρητο!!!.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Γνωρίζετε άραγε πόσες φορές τον έχετε εξαγγείλει;;; και ποτέ δεν αξιωθήκατε να τον διμηουργητε. Άρα λέτε και γράφετε ψέματα εις τους Δημότες.
ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ. Για ποιες παραλίες άραγε μελάτε; Για αυτές που βρωμάνε από τα σκουπίδια; Και εάν δεν τις καθαρίσουν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου του Φρυ εις την αρχή του καλοκαιριού δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει μπάνιο!!
Μήπως μελάτε για τις παραλίες εις το ΑΥΛΑΚΙ και της ΧΟΧΛΑΚΙΑΣ; Γνωρίζετε άραγε που ευρίσκονται;.
Μήπως μελάτε για τις παραλίες των ΑΡΜΑΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ;; Άραγε σας αγγίζουν καθόλου τα παρά πολλά παράπονα από τους ΞΕΝΟΥΣ και τους Κασιωτες τουρίστες ; που τους είναι ΑΔΙΝΑΤΟΝ να αποβιβαστούν από το σκάφος που τους μεταφέρει, διότι δεν υπάρχει η στοιχειώδη υποδομή; Η δικαιολογία σας είναι κατά λέξι όπως μου την είπε ένας Δημοτικός Σύμβουλος ότι. ΔΕΝ θα κάναμε εμείς προβλήτα για να τα οικονομήσει ο Γ Σ Μανουσος .το όνομα του συμβούλου είναι στη διάθεση σας.
Άραγε ο Δήμαρχος γνωρίζει πόσες παραλίες έχει η Κάσος γύρο γύρο για να τις αξιοποιήσετε;; η μήπως δεν του αφήνου χρόνο η καθημερινές συνεδριάσεις εις το περίπτερο;.
Πόντος κάτι πρέπει να έχουν τα αυτιά σας και μάτια σας. Το τι σας σέρνου το καλοκαίρι για την καθαριότητα δεν λέγετε. Αλλά στου κούφου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ. Έχετε είδη ένα που συνεδριάζετε και παραθερίζετε δεν σα αρκεί;;.

Κάσος  Οκτώβριος 2010 Δημήτριος Β Περσελης