Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κ Α Θ Α Ρ Α Λ Ο Γ Ι Α

Ο Δημήτριος Β. Περσελής ασκεί κριτική στη Δημοτική αρχη για  το θέμα της κατασκευής  του σφαγείου

 Ευρισκόμενος στο κήπο μου άκουσα φωνές σαν να τσακωνόντουσαν κάποιοι από την μεριά που βρίσκετε το κτήριο του συνεταιρισμού. Μετά από λίγες ώρες έμαθα ότι ήταν οι βοσκοί που διαμαρτύρονταν διότι φόρτωναν και ξεφόρτωναν τα ζώα τους που είχαν πουλήσει για κομμάτι ψωμί. Αυτόματα μου ήρθαν στο μυαλό τα γεγονότα πριν ΟΚΤΩ χρόνια όταν τους ξεγέλασαν Δημος και κρατικές υπηρεσίες να πουλήσουν και να κάψουν τα ζώα τους και τα χρήματα θα τα έπαιρναν από τα προγράμματα. 

Πολλοί όμως από τους βοσκούς δεν τα εισέπραξαν καθόλου αυτά τα χρηματα ή τα εισέπραξαν μερικώς μέχρι και σήμερα, με την δικαιολογία ότι μετεφρασαν λάθος το νόμο εις το Δημαρχείο.
Σπεύσατε όμως να υποσχεθείτε τότε πριν ΟΚΤΩ (8) χρόνια ότι σε λίγους μήνες θα έχουν το σφαγείο τους οι βοσκοί και έτσι δεν θα βρεθούν ξανά στην δυσάρεστη θέση να ξεπουλήσουν και να ξανακάψουν τα ζώα τους .Σε λίγους μήνες τους είπατε, σε ποια χρονολογία όμως δεν τους είπατε ,ότι θα γίνει το σφαγείο!! το 2020; το 2030;……ή όταν το επιτρέψουν οι εκτός Κάσου φίλοι σας;.
Λέτε ότι δεν έχετε χρήματα. Μα στην εφημερίδα ο Κασιωτης γράψατε ότι έχετε 100.000,00 ευρώ. Που είναι αυτά τα χρήματα;
Για να μεταφέρετε τους ψηφοφόρους σας ,χωρίς να είναι σε αυτές τις εκλογές απαραίτητο, τρέξατε και Μαζέψατε 40.000,00 ευρώ. Για το σφαγείο τι ΚΑΝΑΤΕ; ΤΙΠΟΤΑ Απλως ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ τους ΒΟΣΚΟΥΣ.!!
Θα ήθελα να ερωτήσω τον Δήμαρχο και τους σύμβουλους του εάν γνωρίζου τι είναι ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ για την Κάσο; Και τι θα είναι η Κάσος μετά το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.
Βεβαίως δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτές τις εκλογές τα ίδια θα τάξετε μέσω του προγράμματος σας, για να τους ξεγελάσετε και να τους αρπάξετε την ψήφο τους. Δηλαδή και πάλι ΚΟΡΟΙΔΙΑ!! Πάλι ΨΕΜΑΤΑ!!.
Παρατήρησα όμως ότι δεν έχετε ούτε ένα βοσκό στο ψηφοδέλτιο σας. Και μη μου πειτε ότι ο Γ.Μ.Ασπρας και ο Μ.Ι Σοφίλας είναι βοσκοί, διότι ναι μεν προέρχονται από αγροτικές οικογένειες αλλά οι ίδιοι είναι επιχειρηματίες.
 

Κάσος Οκτώβριος 2010
Δημήτριος Β Περσελης