Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Μια βραδιά στην ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ(videos)

<< το χθεσινό βράδυ(σ.σ. περασμένη Κυριακή) στην "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ", ένα όνειρο που το βλέπαμε πολλοί μαζί. να παίζει ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΕΡΣΕΛΗΣ από την Κάσο και να τραγουδούν μαζί του ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ από Κάρπαθο, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΑΔΑΚΗΣ από Ρόδο και, απίστευτη έκπληξη, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΑΚΗ από Νάξο. Τρεις από τις τέσσερις πέντε μεγαλύτερες μουσικές οικογένειες του Αιγαίου, όλες μαζί! Κονιτοπουλαίοι, Ζωγραφίδηδες, Περσελήδες!

έφυγα κι είχε ανατείλει αλλά ένιωθα ανάλαφρα την ψυχή και το σώμα μου. ίσως όλο το νόημα να ήταν δύο λόγια που ήρθε και μου ψιθύρισε ο Περικλής. "καταλαβαίνεις τι έχει γίνει η "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ"; μπαίνω εδώ μέσα κι είναι σαν να βλέπω παντού γνωστούς κι αγαπημένους. είναι σαν να μπαίνω στο καφενείο του χωριού μου που ποτέ δεν είχα"!

φεύγοντας ο Περικλής γύρισε όλη την "ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ" και τους φίλησε όλους έναν προς ένα, γνωστούς κι αγνώστους! ένα όνειρο σου λέω...>>

σχόλιο από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΑΜΠΡΙΔΗ,ιδιοκτήτη "ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ" για τη Κασιώτικη Βραδιά με το Σάββα Περσελή και τον Αντώνη Καραγιαννάκη.


ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ,Λιλή Μελά,την οποία και ευχαριστούμε!

ΣΟΥΣΤΑ


ΠΑΛΑΙΟΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΟΣ(ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ)


ΣΥΝΤΕΧΝΟΣ& ΖΕΡΒΟΣ


...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ Β. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΑΚΗ & ΣΑΒΒΑΣ ΠΕΡΣΕΛΗΣ


ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΕΓΑΚΗ