Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Θέμα: Μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης και αναβάθμισης της ομάδας της Κάσου

Αθλητικός Όμιλος Κασίων Αττικής «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» 
Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2013 Δελτίο τύπου –

Δελτίο τύπου – Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Ο ΑΟ Κασίων Αττικής «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» στα πλαίσια του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού του για την ανάπτυξή του και την αναβάθμισή του σε επίσημο αθλητικό σωματείο, ανακοινώνει ότι ξεκινά την προσπάθειά του, για να δώσει λύσεις και να φέρει αποτέλεσμα στους πολλαπλούς του στόχους που περιγράφονται παρακάτω:

Έδρα της Ομάδας.
 Ξεκινάμε την προσπάθειά μας να αναζητήσουμε και να βρούμε τον αθλητικό χώρο που θα μπορέσει να μας φιλοξενήσει και να μας δώσει ώθηση στο να πραγματοποιήσουμε τον γενικότερο σχεδιασμό μας. Έναν χώρο που θα μπορούν να προπονούνται οι ομάδες μας.

Καταστατικό. Ο ΑΟΚΑ Σπάρτακος, φιλοδοξεί να ξεφύγει από τα στενά όρια μιας ανεξάρτητης ομάδας και να γίνει ο επίσημος εκπρόσωπος της Κάσου (και όχι μόνο), στον αθλητισμό, αρχικά στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Είναι στον μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό μας λοιπόν, να αποκτήσουμε ταυτότητα επίσημου σωματείου, χωρίς να ξεφεύγουμε από την φιλοσοφία μας, που είναι υπέρ του ερασιτεχνισμού και υπηρετεί την άθληση της νεολαίας μας και μόνο.

Συνεργασία με προπονητές και γυμναστές για όλες τις ομάδες που έχει, αλλά και θα δημιουργήσει ο ΑΟΚΑ Σπάρτακος.

Δημιουργία ομάδων Ακαδημιών, σύμφωνα με την φιλοσοφία μας και σε παράλληλο σχεδιασμό με την πρώτη ομάδα, για τους νεότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, φίλους του αθλήματος.

Ενίσχυση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού της πρώτης ομάδας, με εγγραφές ποδοσφαιριστών και εγγραφές νεότερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών, για τις ομάδες της Ακαδημίας.
Το έργο μας είναι δύσκολο και πρέπει να δώσουμε αγώνα σε πολλά επίπεδα, για να πραγματοποιήσουμε τελικά το όνειρό μας, για την μορφή που θέλουμε να αποκτήσει η ομάδα μας.
Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την προσπάθειά μας και τον σχεδιασμό μας, να επικοινωνήσει μαζί μας, σε όποιον θ
εωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στα βήματά μας που περιγράψαμε ανωτέρω.
Για περισσότερες και πιο άμεσες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον manager της ομάδας μέσω τηλεφώνου, καλώντας στο 6955 722 444.


Για τον ΑΟΚΑ Σπάρτακος 
Νίκος Μανωλάς Team manager