Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Και στον Πειραιά κατάστημα της τράπεζας Δωδεκανήσου


Tη Δευτέρα 16 Απριλίου 2007 ξεκίνησε την λειτουργία του, το νέο Κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στον Πειραιά.
Το κατάστημα του Πειραιά στεγάζεται σε κεντρικό ακίνητο επί της Ακτής Μιαούλη 21, είναι διακοσμημένο με χαρακτηριστικά στοιχεία της Δωδεκανήσου, έχει άρτια τεχνολογική υποδομή και απασχολεί προσωπικό έξι ατόμων. Παρέχει πλήρη γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών και για το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του προσφέρει μια σειρά από προνόμια, αποκλειστικά για τους πελάτες και τα μέλη που θα εγγραφούν στο κατάστημα Πειραιά.
Το κατάστημα του Πειραιά, το 17ο κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου, είναι το πρώτο βήμα
μιας νέας δυναμικής πορείας ανάπτυξης και πέρα από τα όρια του Νόμου μας, κίνηση που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ορόσημο στην περαιτέρω εξέλιξη της Τράπεζας.
Με την επέκτασή της στον Πειραιά και αργότερα σε όλη την Αττική η Τράπεζα Δωδεκανήσου απευθύνεται πλέον σε μια σημαντικά μεγαλύτερη αγορά που της δίνει την δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά τα μεγέθη της και τον κύκλο εργασιών της.
Αξίζει εδώ να επισημανθεί ότι η επέκταση στον Πειραιά και αργότερα στην υπόλοιπη Αττική και στις Κυκλάδες, γίνεται μετά από άδεια της Τράπεζας Ελλάδος, που έχει ήδη εξασφαλίσει το Πιστωτικό Ίδρυμα καθώς πλέον η Τράπεζα Δωδεκανήσου μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας έχει τα μεγέθη και πληροί τα κριτήρια που τίθενται για την επέκταση της εκτός των ορίων του Νομού μας.
Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της Τράπεζας Δωδεκανήσου βασίσθηκε στην εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των 17.200 Δωδεκανησίων κατοίκων των νησιών μας που είναι ήδη μέλη μας. Την ίδια στήριξη και εμπιστοσύνη ελπίζουμε, αναφέρει ανακοίνωση του δ.σ. της Τράπεζας, να έχουμε και από όλους τους απόδημους Δωδεκανησίους, για να πετύχει το μεγάλο εγχείρημα της ανάπτυξης και εκτός του Νομού μας, που θα κάνει περήφανους όλους τους Δωδεκανήσιους.
Πηγή:Εφ. Η ΡΟΔΙΑΚΗ