Δευτέρα 16 Απριλίου 2007

O Παυλίδης στη Κάσο

O υπουργός Αιγαίουκαι Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, επισκέφθηκε το Σάββατο 14 Απριλίου 2007, την Κάσο, όπου το πρωί παρέδωσε στο Αγροτικό Ιατρείο πλυντήριο για τον ιματισμό και συσκευή συμπιέσεως οξυγόνου, τα οποία ζητήθηκαν κατά την προηγούμενη επίσκεψή του στο νησί.
Ο Υπουργός κ. Παυλίδης ανακοίνωσε επίσης ότι το νησί θα επισκεφθεί ομάδα γιατρών, οι οποίοι είναι μέλη της οργάνωσης “Ανοικτή Αγκαλιά”, επικεφαλής της οποίας είναι η
καθηγήτρια κ. Βλάχου. Ομάδα Γιατρών της Οργάνωσης αύριο Κυριακή 15 Απριλίου θα βρίσκεται στο Αγαθονήσι, με πλοίο που διέθεσε το Πολεμικό Ναυτικό, για ιατρικές εξετάσειες στους κατοίκους.Τη Δευτέρα 16 Απριλίου ο Υπουργός κ. Α. Παυλίδης οργανώνει σύσκεψη στο Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με τη συμμετοχή και της κ. Βλάχου, για οριστικοποίηση του προγράμματος επισκέψεων ιατρών στα νησιά, που θα είναι σε συνάρτηση με παρόμοιες άλλες πρωτοβουλίες.
Πηγή:Εφ. Η ΡΟΔΙΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΑ ΝΕΑ"
"ΕΜΦΥΛΙΕΣ μάχες σώμα με σώμα στα γαλάζια ψηφοδέλτια σε δύο νησιωτικές περιοχές: στα Δωδεκάνησα και στα Ιόνια. Στα Δωδεκάνησα ο υπουργός Αιγαίου Τέλης Παυλίδης φοβάται μην τον ξεπεράσει και έρθει πρώτος σε ψήφους ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης που παίρνει το βάπτισμα του σταυρού. Τις προηγούμενες ημέρες ο Βαληνάκης ήταν Αμερική για τις γιορτές της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου. Ο Παυλίδης πάλι ήταν στη Κάσο για ένα γάμο, όπου χόρεψε συρτό, μπάλο και καλαματιανό. Έφαγε επίσης ντολμαδάκια κασιώτικα και το πιλάφι του γάμου. Μάλλον ο Βαληνάκης τον έχει χορέψει στο εκλογικό ταψί. "