Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

«Τιμητικές διακρίσεις στον Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου, από αθλητικούς φορείς της Δωδεκανήσου »

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Καλύμνου και της Λέρου τίμησαν τον μη εν ενεργεία διαιτητή και καθηγητή διαιτησίας Μιχάλη Ερωτόκριτο, Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου.
Συγκεκριμένα σε σεμνές τελετές που έγιναν στα πλαίσια φιλικών συναντήσεων με τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές Αχιλλέα Αγρού Κύπρου σε Κάλυμνο και Λέρο τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα.
Οι αγώνες αυτοί έγιναν με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κύπρου «Μεσόγειος» και του Προέδρου της Γιώργου Παπαμωϋσέως.
Στην Κάλυμνο η τελετή έγινε κατά τη διάρκεια συνεστίασης στην οποία τιμήθηκαν και η Χρυσούλα Συφουνιού, Έπαρχος Καλύμνου, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Γιώργος Ρούσσος, ο τέως Πρόεδρος του Καλυμνιακού Αλέκος Σιδερής και ο παλαίμαχος διαιτητής Καλύμνου Μικές Πανάτος. Παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λέρου – Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιος, νομαρχιακοί, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αχιλλέα Αγρού, ο βετεράνος διαιτητής Ά κατηγορίας Κύπρου και παρατηρητής διαιτησίας Ανδρέας Παφίτης και ο Πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών Κύπρου «Η Μεσόγειος» Γιώργος Παπαμωϋσέως.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Καλύμνου με τον Πρόεδρο τους Νομικάριο Δημήτρη.
Στη Λέρο η εκδήλωση έγινε πριν από τη φιλική συνάντηση παλαιμάχων Λέρου και της αντίστοιχης του Αχχιλέα Αγρού στο δημοτικό στάδιο Ξηροκάμπου.
ταλλάχθηκαν αναμνηστικά και τιμήθηκε ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος (προς τιμή του οποίου έγινε ο αγώνας) από το Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών Λέρου και τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Παγώνη, από τον Πρόεδρο του Παγκυπρίου Συλλόγου Παλαιμάχων «Άγιος Γεώργιος» Γιώργο Παπαμωϋσέως, από τον ποδοσφαιρικό όμιλο βετεράνων «Μεσόγειος» και από τον Πρόεδρο του Αχιλλέα Αγρού Λάμπρο Λάμπρου.
Τιμήθηκε ακόμα ο Πρόεδρος των βετεράνων Λέρου Παναγιώτης Παγώνης από τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Αχιλλέα Αγρού Ανδρέα Παφίτη.