Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Από 5 Οκτωβρίου αιτήσεις για 743 δημοτικούς αστυνομικούς

Ξεκινά σε μία εβδομάδα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό πρόσληψης 743 δημοτικών αστυνόμων σε 69 δήμους όλης της επικράτειας, ο οποίος «πάγωσε» λόγω της προκήρυξης των εκλογών. Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και για ένα 20ήμερο (έως τις 26 του μήνα), οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην Περιφέρεια που ανήκουν.

Οσο για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με το αν θα έπρεπε η προθεσμία να «τρέξει» από την επομένη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης και όχι από την επομένη των εκλογών, φαίνεται πως το υπουργείο Εσωτερικών προτίμησε να επισπεύσει τη διαδικασία και να παραβλέψει τη νομοθεσία.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια προκήρυξε την πλήρωση με αντικειμενικά κριτήρια 37 θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας, ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας στους Δήμους του Νομού Δωδεκανήσου ως ακολούθως: Δήμος Δικαίου (4), Δήμος Πεταλουδών: (4), Δήμος Ηρακλειδών (4), Δήμος Κώ (5), Δήμος Αφάντου (4), Δήμος Σύμης (4), Δήμος Λινδίων (4), Δήμος Αρχαγγέλου (3), Δήμος Καρπάθου (μία θέση), Δήμος Κάσου (μία θέση) και Δήμος Νισύρου (3).

Πληροφορίες στα τηλ. 22410-43252.