Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ....

Η Δωρεά που έκανε ο Σύλλογος μας στο Ιατρείο σε καμια, μα καμια περίπτωση δεν έχει α) το χαρακτήρα εντυπωσιασμού ,β)αντιπολιτευτικής έννοιας και γ)σε καμία περίπτωση δε θέλει να θίξει ανθρώπους και αρχές που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κάνουν ότι καλύτερο για το νησι μας.
Η σκληρή κριτική και η αγανάκτηση μας απευθύνετε αποκλείστικά στην αναλγησία ενός κράτους το οποίο ακριτικά νησια όπως το δικό μας τα εχει ξεχασμένα. Τι και αν φωνάζουμε όλοι εμείς εδώ απο τον δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο πολιτη ,μας έχουν ξεχασμένους και αυτή είναι η αλήθεια.'Οταν για παράδειγμα χρειάζεται κάποιος ασθενής να μεταφερθεί απο το νησί μας είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε όποια γνωριμία διαθέτουμε για την πιο έγκαιρη μεταφορά του,κάτι που στη Ελλάδα της Ευρωπαικής΄Ενωσης αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι αυτονόητο.
Γίνονται αγώνες και από την δημοτική αρχή και από ενεργούς πολιτες για την υγειία την παιδεία την καλύτερη συγκοινωνία αλλα δυστυχώς το κράτος κωφίζει. Σε αυτούς απευθυνόμαστε με αυτούς αγανακτούμε και σε αυτους απέναντι θα είμαστε πάντα καυστικοί.

Εκ του Συλλόγου Νεολαίας