Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δελτίο τύπου της παράταξης «ΚΑΣΙΩΝ ΔΡΑΣΗ»




ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ


    Με λύπη μας διαβάζουμε ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, που προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα των εκλογών, το οποίο η παράταξη μας θέλει και θα πολεμήσει να παραμείνει ήπιο και εύκρατο, όπως το κλίμα του νησιού μας.
    Για πρώτη, μόνη και τελευταία φορά ασχολούμαστε με τέτοια λιβελογραφήματα και αυτό για να τοποθετηθούμε και μόνο.
    Καθιστούμε, λοιπόν,  ξεκάθαρο ότι ποτέ και κανείς από την παράταξη μας δεν είχε και ούτε θα έχει ποτέ την υποψία να προβεί σε «μαφιόζικες απειλές» κατά κανενός συνδημότη μας και μη. Αδιαπραγμάτευτη θέση της παράταξης «ΚΑΣΙΩΝ ΔΡΑΣΗ» είναι να διεξαχθούν οι εκλογές στο ηπιότερο κλίμα, που διεξήχθησαν ποτέ εκλογές πάνω σ’αυτό το νησί. Τα μέλη και οι συνεργάτες της παράταξής μας γνωρίζουν καλά αυτήν την αδιαπραγμάτευτη θέση, όπως γνωρίζουν, επίσης, ότι όποιος παραβεί τη θέση αυτή, όποιος και αν είναι, θέτει τον εαυτό του εκτός παράταξης απριόρι.
    Καλό είναι, λοιπόν, όποιος δεν έχει σαφή στοιχεία κατά προσώπων, που μ’ αυτόν τον τρόπο να σιωπά, γιατί μόνο κακό μπορεί να φέρει σ’ αυτόν το τόπο, που καθημερινά παλεύει να επιβιώσει και να προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάμε ένα βήμα μπροστά, παρά να γυρίζουμε σε παλιές εποχές, που πρέπει να περάσουν στη λήθη.


              Κάσος, 08-04-2014
               Κων/νος Δ. Περσελής
                                                                 Υπ. Δήμαρχος Κάσου