Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κάλεσμα των Βετεράνων στους φιλάθλους

Το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού και στους φιλάθλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου απευθύνει ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, Διοίκηση και παίκτες, για το προσεχές φιλικό εναντίον της μεικτής ομάδας βετεράνων Καρπάθου και Κάσου, που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30, στις εγκαταστάσεις του Star Sports Club στην Βούλα.

Παραθέτουμε το κάλεσμα αλλά και τα όσα πρόκειται να δούμε την προσεχή Πέμπτη, όπως ακριβώς τα μετέφερε στο RedPlanet.gr ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας:
"Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στις εγκαταστάσεις του Star Sports Club στην Βούλα, αυτήν την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30. Εκεί θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα ο 629ος αγώνας της ομάδας των Βετεράνων μας, των Θρύλων του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της μεικτής ομάδας Βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου.

Πριν την μεγάλη αυτή αναμέτρηση θα τιμηθούν από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καρπάθου και Κάσου ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του 41ου Πρωταθλήματος, ενός ιστορικού ρεκόρ για την χώρα μας. Επίσης, θα τιμηθεί ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού αλλά και οι Ακαδημίες της ομάδας μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για το σπουδαίο και διαρκές έργο που έχουν να παρουσιάσουν.

Αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος το παιχνίδι που, επαναλαμβάνουμε θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα, και αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να υποσχεθούμε είναι γκολ και πολύ ωραίο θέαμα από τις Θρυλικές μορφές του ερυθρόλευκου παρελθόντος".

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο Star Sports Club στις 17.30 και όχι Παρασκευή 5, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.