Δευτέρα 30 Ιουλίου 2007

:”ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ”

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΚΑΣΟΥ
Για πρώτη φορά διεξήχθη διεθνής αγώνας στην Κάρπαθο μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαίρου Επαρχίας Καρπάθου-Κάσου και του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Βετεράνων Κύπρου «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» το Σάββατο 21/07.
Το ισόπαλο αποτέλεσμα 0-0, ικανοποίησε και τις δύο ομάδες. Στην Κάσο διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων Κάσου και του ποδοσφαιρικού ομίλου βετεράνων Κύπρου «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» ,στο νέο γήπεδο 5Χ5. Το αποτέλεσμα 2-2 ικανοποίησε και τις δύο ομάδες.
Η ομάδα της Κύπρου φιλοξενήθηκε από τον Ν.Α.Ο.Δ.-Αθλητική Επιτροπή του Επαρχείου Καρπάθου, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Επαρχίας, το Δήμο Κασίων και την Κοινότητα Ολύμπου. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομάδας κ.Παπαμωϋσέως ανέφερε ότι έφυγαν κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία στην Κάρπαθο. Ευχαρίστησαν τον ΄Επαρχο Καρπάθου-Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτο ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο είχε ανακηρυχθεί επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» και την ομάδα των παλαιμάχων Επαρχίας Καρπάθου. Μας είπε ακόμα ότι από του χρόνου θα διεξάγονται κάθε χρονιά σε διαφορετικά τουρνουά από τις παρακάτω ομάδες:
Κάρπάθος-Κάσος
Λέρος-Πάτμος
Αλεξάνδρεια-Βέροια
Νέα Πέραμος-Νέα Σαλαμίνα
Σπάρτη-Γύθειον
Κύπρος-Μεσόγειος