Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Τιμητική διάκριση του καπετάν Μανόλη Φραγκιαδάκη

Ο καπετάν Μανόλης Φραγκιαδάκης, τιμήθηκε από τον Δήμο Κασίων και το Επαρχείο Καρπάθου –Κάσου, για την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη των νησιών της Επαρχίας Καρπάθου-Κάσου.

Σε μια σεμνή τελετή, ο καπετάν Μανόλης τιμήθηκε από τον Δήμο Κασίων, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ονομασία του παλιού προβλήτα του λιμανιού της Κάσου, στο όνομά του. Είναι ο προβλήτας που σε παλαιότερες εποχές ο καπετάν Μανόλης, ριψοκίνδυνα πρυμνοδετούσε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Έπαρχος Καρπάθου –Κάσου, Μιχάλης Ερωτόκριτος απένειμε τιμητική πλακέτα στον καπετάνιο, των δύσκολων καιρών.

Αναφορά στην προσφορά του, έκαναν ακόμη οι προϊστάμενοι, ο Μητροπολίτης Καρπάθου –Κάσου κκ Αμβρόσιος, ο Δήμαρχος Κασίων Δημήτρης Ερωτόκριτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΝΕ Μανόλης Γαλανάκης, και ο δημοσιογράφος Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Διαβάστηκε ακόμη το βιογραφικό του και προβλήθηκαν slides από τη ζωή και τη δουλειά του.

Τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας που τοποθετήθηκε στο λιμάνι έκαναν ο Δήμαρχος Κασίων Δημήτρης Ερωτόκριτος, ο Έπαρχος Καρπάθου –Κάσου, Μιχάλης Ερωτόκριτος, και ο Μανόλης Φραγκιάδάκης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κασίων, Νικήτας Βρετός, ο Αντιδήμαρχος Κασίων, Γιάννης Μουδάνος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου Μ. Καζαμίας και πλήθος κόσμου. Ακόμα παραβρέθηκαν στην απονομή, αρκετοί συγγενείς και φίλοι του καπετάνιου που ταξίδεψαν από τη Σητεία. Τέλος γραπτά μηνύματα απέστειλαν ο Βουλευτής Δωδ/σου Αριστοτέλης Παυλίδης, και ο Νομάρχης Δωδεκανήσου κ Γιάννης Μαχαιρίδης.