Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία «Ανοιχτή Αγκαλιά»


Ολοκληρώθηκε η διεξαχθείσα από τις 12 Μαΐου Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στην ακριτική Δωδεκάνησο και συγκεκριμένα στα νησιά Νίσυρο, Κάσο και Χάλκη, η οποία πραγματοποιείται από την οργάνωση Ανοιχτή Αγκαλιά.

Τα τελευταία 13 χρόνια η Ανοικτή Αγκαλιά πραγματοποιεί με συνέπεια και ευθύνη προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό κάθε περιοχής που επισκέπτεται.

Με την αμέριστη στήριξη του Πολεμικού μας Ναυτικού, την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας & διά βίου Εκμάθησης και την στήριξη της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, η ομάδα εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών ήταν και πάλι κοντά στους ακρίτες μας.

Το Επιστημονικό Κλιμάκιο αποτελούσαν 0 Ιατροί διαφόρων Ειδικοτήτων και Νοσηλευτές από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, και των τριών όπλων. Το πρόγραμμα περιελάμβάνε ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις. (Αιματολογικές, Βιοχημικές, Υπέρηχους, PSA, test PAP κ.ά.) όλου του πληθυσμού.

Τα μέλη της Ανοιχτής Αγκαλιάς ευχαριστούν θερμά όλους τους φορείς και τους εθελοντές που πιστοί στο καθήκον συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ακρίτες της Δωδεκανήσου.


Πηγή : Ροδιακή