Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ξανά στη σέντρα οι Βετεράνοι

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εκείνους της Καρπάθου και της Κάσου, στις 5 Δεκεμβρίου, στο Star Sports Club. Πρόκειται για έναν αγώνα που είχε επαναληφθεί και πέρσι, αλλά είχε στιγματιστεί από τον θάνατο του Κώστα Παπάζογλου.

Πέρσι στις 25 Νοεμβρίου, ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε τον εορταστικό χαρακτήρα που θα του ταίριαζε, καθώς λίγες μέρες πριν είχε «φύγει» από την ζωή ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού, Κώστας Παπάζογλου, ο παίκτης που είχε σκοράρει στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι των ερυθρολεύκων εναντίον της Μίλαν.
Πέρασε ένας χρόνος σχεδόν από τότε και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα κατεβούν ξανά στην σέντρα για να αντιμετωπίσουν τους Βετεράνους των νήσων Καρπάθου και Κάσου. Αυτή τη φορά το κλίμα αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως εορταστικό, όπως ακριβώς ταιριάζει πάντα σε έναν αγώνα Βετεράνων του Ολυμπιακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5  Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 στις εγκαταστάσεις του Star Sports Club στην Βούλα και οι βετεράνοι απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο, να έρθει και να περάσει ένα όμορφο απόγευμα μαζί με τις μεγάλες δόξες του ερυθρόλευκου παρελθόντος.

Στην περσινή αναμέτρηση, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν με 11-3 σε ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών και πλούσιου θεάματος. Ο Σωτήρης Γεωργουδάκης είχε σημειώσει πέντε γκολ, από δύο οι Αλέκος Κακλαμάνος και Γιάννης Σιδέρης και από ένα οι Όλεγκ Προτάσωφ και Ανδρέας Μπονόβας.

Συνεπώς, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, οι φίλοι των βετεράνων και, φυσικά, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι καλεσμένοι σε μία ακόμα φιλική αναμέτρηση με ερυθρόλευκο χρώμα, στην οποία οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση των Βετεράνων υπόσχονται για μία ακόμα φορά ένα υπέροχο απόγευμα.

H φωτογραφία είναι από το περσινό παιχνίδι: