Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

Συναυλία του Μάριου Φραγκούλη


Θέατρο Λυκαβητού, Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007, 21.30

Ο Μάριος Φραγκούλης με τους συνεργάτες του ξεκινούν μια σειρά συναυλιών με τίτλο “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ». H πρώτη μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, για το καλοκαίρι του 2007, θα δοθεί στο θέατρο του Λυκαβηττού στις 4 Ιουλίου 2007, στις 21:30, για τους σκοπούς της «ΑΝΑΣΑ», της πρώτης μη κερδοσκοπικής εταιρίας στην Ελλάδα, με πρόεδρο την ηθοποιό Ζέτα Δούκα, που δραστηριοποιείται στην ενημέρωση, την πρόληψη και τη στήριξη ατόμων που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές (Νευρική Ανορεξία, Βουλιμία, Παχυσαρκία).

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της συναυλίας θα αποτελείται από γνωστά και αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών από όλη την Μεσόγειο, καθώς και από τραγούδια διασκευασμένα για πρώτη φορά στη χώρα μας με ένα ιδιαίτερα παραδοσιακό ηχόχρωμα.

Στη σκηνή μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η Ελένη Πέτα, που θεωρείται μια από τις επιτυχημένες και πλέον αξιόλογες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, ο ταλαντούχος Γιώργος Περρής, το παραδοσιακό μουσικό σύνολο «Παλαιινά Σεφέρια» που αποτελείται από τρεις εξαιρετικούς μουσικούς καθώς και ο νέος τενόρος Κωσταντίνος Κληρονόμος.

Τιμή εισιτηρίων 25Ευρώ
Διάθεση 210 63 05 555