Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

Επίσκεψη ομάδας παλαιμάχων του Επαρχείου στην Κύπρο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη ομάδας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Επαρχίας Καρπάθου και Κάσου στην Κύπρο.
Η ομάδα είχε προσκληθεί από τον Παγκύπριο Αθλητικό Σύλλογο «Άγιος Γεώργιος» Πρόεδρος στον οποίο είναι ο παλιός αθλητικός συντάκτης και παράγοντας Γιώργος Παπαμωϋσέως, ο οποίος αποδείχθηκε άψογος οικοδεσπότης.
Κατά την παραμονή της στην μεγαλόνησο η ομάδα της Επαρχίας, έδωσε δύο φιλικές συναντήσεις με τις αντίστοιχες της Λάρνακας – Αμμοχώστου και Επισκοπής.
Η αποστολή ξεναγήθηκε στα σημαντικότερα νεώτερα μνημεία του μαρτυρικού νησιού, όπου όλοι εκτίμησαν το μέγεθος της μεγαλοσύνης και του ηρωισμού των κατοίκων της, που πάσχιζαν και πασχίζουν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους.
Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο οποίος επισκέφθηκε κατά την παραμονή του στην Λεμεσό, την Έπαρχο Αναστασία Μαρνέλλη, ανακηρύχθηκε δε στην Δωρό της Επαρχίας Λεμεσού σε επίτιμο Πρόεδρο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Βετεράνων «Μεσόγειος» για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό.
Κοντά στην αποστολή βρέθηκε τις δύο τελευταίες ημέρες και η Πρόεδρος του Ν.Α.Ο.Δ. Ανδριάννα Μπαφίτη που παρευρέθηκε στην επίσημη δεξίωση που δόθηκε την παραμονή της αναχώρησης όπου βραβεύτηκαν οι ομάδες Παλαιμάχων που συμμετείχαν στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου της Επαρχίας Λεμεσού.
Η δεξίωση τελούσε υπό την αιγίδα του Γενικού Διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κώστα Παπακώστα.
Στην αποστολή συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία των αδελφών Κυπρίων: Τακόπουλος Λεωνίδας, Νασόπουλος Χρήστος, Βασιλειάδης Χρήστος, Ζερβουδάκης Ευάγγελος, Εκίζογλου Βασίλειος, Τούρλας Δημήτριος, Νικολάου Πέτρος, Χαροκόπος Ιωάννης, Μιχαλαριάς Γιώργος, Μαλιχουτσάκης Μιχαήλ, Καϊμάρας Χρήστος, Σακελλάκης Ιωάννης, Μανώλακας Εμμανουήλ, Ζαμαλής Ιωάννης, Σπανός Εμμανουήλ, Καφετζής Νικόλαος, Καμαράτος Ηλίας και Μαγιάφης Μιχαήλ.
Η ομάδα «Μεσόγειος» θα επισκεφθεί την Κάρπαθο, σε ανταπόδοση της φιλοξενίας, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.