Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ κ Γ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ

Στην Κω συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης. Την Πέμπτη 23 Αυγούστου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το Δήμο Δικαίου όπου παρακολούθησε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πυλίου. Κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Δικαίου είχε σειρά επαφών με φίλους και γνωστούς του, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Σήμερα (Παρασκευή 24 Αυγούστου) ο κ. Γιώργος Νικητιάδης επισκέφθηκε το Σωφρονιστικό Κατάστημα της Κω. Κατά τη συνάντησή του με το διοικητικό προσωπικό ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα λειτουργικά προβλήματα του Σωφρονιστικού Καταστήματος.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τις διοικητικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Κω, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Αμέσως μετά μετέβη στη ΔOY Κω και είχε επαφές με το διοικητικό και υπαλληλικό προσωπικό.
Ο κ. Γιώργος Νικητιάδης κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε στο κέντρο της πόλης της Κω συνομίλησε για αρκετή ώρα με καταστηματάρχες οι οποίοι και του εξέθεσαν τα προβλήματα που τους απασχολούν και αφορούν κυρίως στο σύστημα all inclusive ενώ δεν έλειψαν και οι παρατηρήσεις για τις ελλιπείς υποδομές.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία κατά την περιοδεία του στο κέντρο της πόλης, να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε καίρια ζητήματα. Ο κ. Γιώργος Νικητιάδης υποσχέθηκε πως μετά την 16η Σεπτεμβρίου, που το ΠΑΣΟΚ θα είναι κυβέρνηση, οι νησιωτικές πολιτικές θα γίνουν πράξη και η καθημερινότητα των πολιτών θα βελτιωθεί στον μέγιστο βαθμό.
Ο κ. Γιώργος Νικητιάδης επισκέφθηκε τον τραυματισθέντα δήμαρχο της Κω Γιώργο Κυρίτση ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε, και του εξέφρασε την συμπαράστασή του. Αμέσως μετά την επίσκεψή του στον κ. Γιώργο Κυρίτση, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οφείλουμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, και εμείς οι πολιτικοί να φροντίζουμε να κατευνάζουμε τα οξυμμένα πάθη. Αλίμονο αν πράττουμε το αντίθετο. Σε αυτή την περίπτωση θα οδηγούμαστε σε παρόμοια αποτελέσματα όπως αυτό με την επίθεση κατά του δημάρχου της Κω Γιώργου Κυρίτση, την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα».