Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Δελτιο τύπου υπ. Βουλευτή ΠαΣοΚ κ.Στάθη Κουσουρνά

Η υγεία και η ποιότητα των παρεχομένων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας ήταν σήμερα το αντικείμενο των επαφών και των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουσουρνάς, δίνοντας έτσι το στίγμα των προτεραιοτήτων του.
Στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Ρόδου, ο κ. Κουσουρνάς συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Παυλίδη, τους εκπροσώπους του υγειονομικού προσωπικού κ. Καντή και κ. Συμεωνίδη, καθώς και με το προσωπικό των υγειονομικών υπηρεσιών του Ιδρύματος, θέτοντας για πολλοστή φορά επί τάπητος το μείζον θέμα της μεταστέγασης, αλλά και των επί μέρους προβλημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, αλλά και οι συναλλασσόμενοι πολίτες – ασφαλισμένοι.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσε τις καλές υπηρεσίες που παρέχονται, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν, λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό και υποδομές.
Αργότερα, ο κ. Κουσουρνάς επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Ρόδου , όπου σε μια καθαρά θεσμικού χαρακτήρα συνάντηση, συνομίλησε με τον πρόεδρο του νοσηλευτικού μας ιδρύματος Αθ. Κοσιώρη, την πρόεδρο των εργαζομένων Λουκία Καλαμάτα και τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Σ. Καραταπάνη.
Βαθύς γνώστης των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας και των υπολοίπων μονάδων υγείας του νομού μας, όπως είναι η έλλειψη, κυρίως, νοσηλευτικού προσωπικού, ο κ. Στ. Κουσουρνάς χαρακτήρισε ως επείγουσα ανάγκη την αύξηση των δαπανών για την Υγεία, κάτι που αποτελεί πολιτική δέσμευση και προγραμματική – κυβερνητική θέση του ΠΑΣΟΚ.

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Κουσουρνάς επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΥΑΡ και είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τον πρόεδρο της Επιχείρησης Μιχάλη Παναγιώτου, με στελέχη και εργαζόμενους, σημειώνοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια, με τους περισσότερους άλλωστε εκ των οποίων έχει επισφραγιστεί μια μακρόχρονη σχέση συνεργασίας.
Επόμενος σταθμός των περιοδειών του κ. Κουσουρνά ήταν ο Δήμος Ιαλυσού, και αμέσως μετά τα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλυθιών, Ψίνθου και Αρχίπολης.
Η μέρα επρόκειται να κλείσει σε κεντρικό ξενοδοχείο με συνάντηση φίλων και συμπατριωτών του υποψηφίου βουλευτή από τη Νότια Ρόδο.