Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή ΠαΣοΚ κ. Στάθη Κουσουρνά


Αναδεικνύοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και ειδικότερα των δασών μας, ζήτημα για το οποίο έχει να επιδείξει απτά δείγματα γραφής από την πολιτική του διαδρομή, ο κ. Στάθης Κουσουρνάς, εγκαινιάζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βασίλη Παπαγεωργίου και τον πρόεδρο της Εται.Προ.Φυ.Κα Μιχάλη Κορδίνα.

Ο κ. Κουσουρνάς επανέλαβε την πάγια θέση του για την ανάγκη εξοπλισμού της Πυροσβεστικής με σύγχρονα και επαρκή μέσα δασοπυρόσβεσης, παράλληλα με την εγκατάσταση στη Ρόδο πυροσβεστικών αεροπλάνων τύπου CANADER, η παρουσία των οποίων στο νησί, κατά την αντιπυρική περίοδο, θα συμβάλλει στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην περιοχή μας, ο κίνδυνος εκδήλωσης των οποίων παραμένει πάντα υπαρκτός.
Στη συνάντησή του με τον κ. Μιχάλη Κορδίνα, ο κ. Κουσουρνάς εξήρε για μία ακόμα φορά το ουσιαστικό έργο που επιτελεί η Εται.Προ.Φυ.Κα, μια πρωτοποριακή αυτοδιοικητική δομή στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Τονίστηκε επίσης η αναγκαιότητα ενίσχυσης και επέκτασης του θεσμού σε άλλες δράσεις, πάντα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Τo απόγευμα σήμερα, ο κ. Στ. Κουσουρνάς πραγματοποίησε επίσκεψη στα χωριά Μαλώνα και Μάσσαρι, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής.
Ειδική αναφορά έγινε στο αρδευτικό έργο της περιοχής, το οποίο έχει ήδη προταθεί με πλήρη φάκελο στην Περιφέρεια, για την ένταξή του στο 3 ο ΚΠΣ.

Αρχή με
την οικογένεια
και τους …
συγχωριανούς

Με τα μέλη της οικογένειάς του, έναν ευρύ κύκλο συγγενών (περισσότεροι των πενήντα!), επέλεξε να ξεκινήσει ουσιαστικά την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Στάθης Κουσουρνάς, προσκαλώντας τους τη Δευτέρα (20 Αυγούστου) στο σπίτι του.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί με το οικογενειακό και συγγενικό του περιβάλλον, ευχαρίστησε όλους για την ηθική, κυρίως, στήριξη, και δεσμεύτηκε απέναντί τους «να δώσει έναν αγώνα καθαρό και ευπρεπή», με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Δωδεκανήσου.
Την προσωπική δέσμευση του κ. Κουσουρνά, τα μέλη της οικογένειάς του ανταπέδωσαν με ευχές, αλλά και τη διαβεβαίωση πως θα σταθούν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία ώρα της εκλογικής αναμέτρησης, ως ενεργοί συμπαραστάτες στην προσπάθειά του.
Ανάλογο κλίμα συγκίνησης, ενθουσιασμού αλλά και …κεφιού κυριάρχησε το βράδυ της Δευτέρας στη « Μέθεξη», όπου ο κ. Στάθης Κουσουρνάς υποδέχθηκε τους συγχωριανούς του από την Απολλακιά, οι οποίοι τον υποστηρίζουν θεωρώντας τιμή τους την υποψηφιότητά του.

Να σημειωθεί ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει το εκλογικό κέντρο του κ. Στάθη Κουσουρνά, στην οδό Αποστόλου Παύλου 16, στην Ανάληψη.