Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ κ. Γεωργίου Νικιτιάδη υπ. Βουλευτή ΠαΣοΚ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες του στα νησιά της Δωδεκανήσου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης.
Κατά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γιώργος Νικητιάδης βρισκόταν σε περιοδεία στην Κάσο και την Κάρπαθο όπου είχε επαφές με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Η ανακοίνωση της συμμετοχής του κ. Γιώργου Νικητιάδη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ συνέπεσε με την τελευταία παρουσίαση του βιβλίου του «Τουρισμός Δώδεκα Θέσεις, Δωδεκάνησος Δώδεκα Ονειρα» που πραγματοποιήθηκε στην Κάσο στις 17 Αυγούστου, παρουσία μεγάλου αριθμού Κασιωτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για ζητήματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Κάσου.
Το βιβλίο του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Κάσο παρουσίασαν ο Επαρχος Καρπάθου-Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο δήμαρχος Κάσου Δημήτρης Ερωτόκριτος και ο γνωστός δημοσιογράφος Μηνάς Βιντιάδης.
Κατά την επίσκεψή του στην Κάρπαθο επισκέφθηκε τα περισσότερα χωριά όπου συναντήθηκε με φίλους, γνωστούς και μέλη του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους και είχε σειρά συζητήσεων για τα πολιτικά δρώμενα μετά την εξαγγελία του πρωθυπουργού για την διεξαγωγή των εκλογών στις 16 Σεπτεμβρίου.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας τις περιοδείες του την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Αυγούστου βρέθηκε στη Ρόδο. Την Δευτέρα περιόδευσε στο Δήμο Αρχαγγέλου όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον συνυποψήφιό του Αντώνη Ματσίγκο με τον οποίον και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του προεκλογικού αγώνα. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη είχε επαφές με φίλους και μέλη του κόμματος στην πόλη της Ρόδου για τις προτάσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που θα γίνουν πράξη από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών όπως έχει δεσμευτεί ο πρόεδρος του κόμματος και αυριανός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Τις επόμενες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης θα επισκεφθεί την Κω και την Κάλυμνο.