Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Κατόπιν του θορύβου που προκλήθηκε με την ηθελημένη διασπορά από τον Δήμο Κάσου ψευδών ειδήσεων οι οποίες αφορούν τους εργαζομένους στον Δήμο.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.(Μπορεί άλλωστε να το διαπιστώσει ο κάθε δημότης καλώντας τις υπηρεσίες αυτές).Το μόνο μας <<παράπτωμα>> είναι ότι θελήσαμε να ενημερωθούμε για μια συγκεκριμένη κατάσταση τιμολογίων που αφορά πληρωμές του Δήμου για πολιτιστικές εκδηλώσεις, έγγραφο το οποίο σας επισυνάπτουμε για την σωστή ενημέρωση σας. Άυτο στάθηκε η χρυσή ευκαιρία της δημοτικής αρχής να αποποιηθεί των βαρύτητων ευθυνών που έχει έναντι των εργαζομένων στον Δήμο.ΉΞΕΡΑΝ πάρα πολύ καλά και είχαν ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2006 οι αρμόδιοι του δήμου μας ότι με την είσοδο του 2007 ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.
Σε δεύτερο χρόνο η τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του δημόσιου ταμείου επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.
ΗΞΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ!!!
Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα.Ήταν ένα μεγάλο βάρος το οποίο ήθελαν να το ξεφορτωθούν και να φορτώσουν στις δικές μας πλάτες.
Αγαπητοί συμπατριώτες το εργασιακό πρόβλημα για όλους μας,είναι και πρέπει να είναι το ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται και να χρησιμοποιεί την ευαισθησία που το περιβάλλει.
Υ.Γ.Παρακαλούμε όπως παρευρεθείτε όλοι στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 6/3/2007 για να ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα για το θέμα που έχει προκύψει.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΠΕΡΣΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ