Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Από Δευτέρα ξανά στο γήπεδο οι βολλεϋμπωλλίστες της Κάσου

 Με πρροημιτελικά ανδρών συνεχίζεται το τουρνουά τη Δευτέρα.
Μετά από διακοπή μιας ημέρας λόγω του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του μεγάλου πανηγυριού του καλοκαιριού στο χωριό Παναγία, επαναρχίζει τη Δευτέρα το τουρνουά Beach Volley "Mike Mastrandreas Cup" 2010, στην παραλία Κοφτερής της Κάσου.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας, από ώρα 17:30, περιλαμβάνει τους προημιτελικούς ανδρών, με τις ακόλουθες συναντήσεις:

Ι. Παναγιωτόπουλος / Κ. Παναγιωτόπουλος - Αρβανίτης / Παπαγεωργίου, Σακελλάρης / Φωκάς, Μηνάς / Λαθουράκης, Λούπης / Ιωσηφίδης - Ερωτόκριτος / Καμπούρης και Ζάγορας / Μπουζουρίκος - Ζαχάρης / Φραγκούλης.

Οι ημιτελικοί ανδρών και γυναικών θα ακολουθήσουν το απόγευμα της Τρίτης, από ώρα 17:30. Στα ημιτελικά των γυναικών έχουν ήδη προκύψει τα ζευγάρια: Φαρμάκη / Φραντζέσκου - Α. Μαστρανδρέα / Θ. Μαστρανδρέα και Βαξεβανέλλη / Φραγκούλη - Παπαμάρκου / Δελαγραμμάτικα.

Το τουρνουά της Κάσου, που οργανώνει ο Σύλλογος Νεολαίας Κάσου με την υποστήριξη του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου, του Δήμου Κασίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ολοκληρώνεται με τους μικρούς τελικούς και τελικούς ανδρών και γυναικών, που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 18 Αυγούστου, από ώρα 15:30. H τελετή απονομών θα ακολουθήσει στον Εμπορειό αργότερα το ίδιο βράδυ.

Πλήρη αποτελέσματα και φωτογραφίες στο www.mykassos.gr/beachvolley.