Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

'Ο Μιχάλης Μαστρανδρέας αγαπούσε και ενέπνεε τη νεολαία της Κάσου'

"Φιλοδοξία μας είναι το τουρνουά Beach Volley "Mike Mastrandreas Cup" της Κάσου να εξελιχθεί σε πανελληνίου εμβελείας διοργάνωση, να φέρει κόσμο στο νησί μας για να γνωρίσει τις ομορφιές του και να το διαφημίσει", λέει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Κάσου, Νικήτας Καμπούρης, η 'ψυχή' του εφετεινού τουρνουά που διεξάγεται στην παραλία της Κοφτερής του ακριτικού νησιού της Δωδεκανήσου.

Από τα χέρια του Νικήτα Καμπούρη πέρασαν όλες οι λεπτομέρειες της οργάνωσης του τουρνουά--από τις επαφές με τους υποστηρικτές του τουρνουά, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το Επαρχείο Καρπάθου-Κάσου και τον Δήμο Κασίων, μέχρι την κατασκευή των γηπέδων, τη ροή του αγωνιστικού προγράμματος και κάθε άλλη πτυχή του τουρνουά.

"Είναι σημαντικό για μας να πετύχουμε στην οργάνωση του τουρνουά, να το αναδείξουμε και να το αναβαθμίσουμε, τόσο για την Κάσο, όσο και για τη μνήμη του Μιχάλη Μαστρανδρέα", συνέχισε ο κ. Καμπούρης.

Το τουρνουά είναι για δεύτερη χρονιά αφιερωμένο στη μνήμη του Κασιώτη Μιχάλη Μαστρανδρέα, που είχε διατελέσει πρόεδρος της ΕΟΠΕ και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, καθώς και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

"Ο Μιχάλης Μαστρανδρέας αγαπούσε πολύ τη νεολαία και ενέπνεε και ενίσχυε τους μαθητές των σχολείων της Κάσου με τα βραβεία που έδινε κάθε χρόνο στους πρωτεύσαντες μαθητές", θυμάται ο κ. Καμπούρης.

Δεξί χέρι του Νικήτα Καμπούρη στο "Mike Mastrandreas Cup" 2010 είναι η Πόπη Παπαμάρκου, διοικητική υπάλληλος του Δήμου Κασίων, που επίσης καταπιάνεται μέ κάθε οργανωτική λεπτομέρεια του τουρνουά, μεταξύ των οποίων και η διαιτησία.

Παράλληλα με τις οργανωτικές υποχρεώσεις τους, τόσο ο Νικήτας Καμπούρης, όσο και η Πόπη Παπαμάρκου, που επίσης είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Νεολαίας Κάσου, μετέχουν στο τουρνουά και ως αθλητές.

Το "Mike Mastrandreas Cup" 2010 συνεχίζεται στην Κάσο από τις 16 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 18 Αυγούστου με τους τελικούς και την τελετή απονομών.

Περισσότερες ειδήσεις, αποτελέσματα, πρόγραμμα και φωτογραφίες στο www.mykassos.gr/beachvolley


Πηγή:  Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης-τμήμα Beach Volley
http://www.beachvolleyball.gr/