Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Επιστολή υποψηφίου Δημάρχου Κάσου κ. Κωνσταντίνου Δ. Περσελή


 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Όπως θα έχετε σίγουρα διαπιστώσει, έχουμε επιλέξει το δρόμο της ενότητας και συστηματικά αποφεύγουμε να απαντήσουμε στις συκοφαντικές φήμες που κυκλοφορούν καθημερινά και στα προκλητικά κείμενα που αναρτώνται στο διαδίκτυο είτε αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ο φανατισμός κάποιων μας αφήνει αδιάφορους και αντίθετα ατσαλώνει την πεποίθησή μας ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σ’αυτό το νησί.

Δεν θα απαντήσουμε σε καμιά πρόκληση μέχρι τέλους. Θεωρούμε όμως καθήκον μας να ξεκαθαρίσουμε ότι τιμούμε τον Ιατρό του νησιού μας κ.Νικόλαο Συμσερίδη , είμαστε της άποψης ότι ο θεσμός του Ιατρού είναι πάνω από πολιτικές πεποιθήσεις πάνω από συνδυασμούς και ψηφοδέλτια και δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μας επηρεάσει η συμμετοχή του στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο.

Θα τον στηρίξουμε στην εξάσκηση του λειτουργήματος του με όλες τις δυνάμεις μαςσυνεχώς και καθημερινά ανεξάρτητα από την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι νικηφόρο για τον συνδυασμό μας.

Όσο για τη συνήθη ‘’κατηγορία’’ για άρνησή μας να συμμετάσχουμε σε ενιαίο συνδυασμό έχω να δηλώσω τα εξής : Η μοναδική πρόταση που έγινε για δημιουργία ενιαίου ψηφοδελτίου αφορούσε μόνο εμένα (να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Τσανάκηκανέναν από τους συνεργάτες μου και με επικεφαλή την ίδια.  Οπωσδήποτε θα ήμασταν διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε έναενιαίο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τρίτο πρόσωπο κοινής αποδοχής και να συζητήσουμε από μηδενική βάση τη σύνθεση του .

Τέτοια πρόταση όμως δεν μας έγινε ποτέ και ούτε καν μας άφησαν τα περιθώρια να το προτείνουμε εμείς.      

 

             Με τιμή

      Κων/νος Δημ. Περσελής

      Υποψήφιος Δήμαρχος Κάσου