Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΦ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

  
               Ο Έπαρχος Καρπάθου – ΚάσουΜιχάλης Ερωτόκριτος απέστειλε επιστολή στον  υπουργό οικονομικών κ.  Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με την εκχώρηση αρμοδιοτήτων στο ΓΕΦ ΚαρπάθουΤο πλήρες περιεχόμενο της επιστολής είναι το παρακάτω:

     
  « Με το έγγραφό αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 31 Αύγουστο 2013, καταργήθηκε η ΔΟΥ Καρπάθου και εν συνεχεία ιδρύθηκε το Γ.Ε.Φ (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων), με τρία ικανότατα άτομα προσωπικό.  
   Στο εν λόγω προσωπικό όμως δεν έχουν δοθεί οι κατάλληλες αρμοδιότητες έτσι ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα οι κάτοικοι της Καρπάθου και Κάσου. Προκύπτει έτσι μεγάλη καθυστέρηση λόγο της μεσολάβησης της Δ.Ο.Υ Ρόδου, κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί μέσω της τεχνολογίας.
   Για αυτό θα σας παρακαλούσαμε να ενεργήσετε έτσι ώστε να ξαναδοθούν οι παρακάτω αρμοδιότητες στους υπαλλήλους του Γ.Ε.Φ Καρπάθου:
o

Τμήμα Μητρώου
o

Αντίγραφο Εκτύπωσης
o

Απόδοση ΑΦΜ
o

Απόδοση Κλειδάριθμου
o

Αυτοκίνητα
o

Εισόδημα  
   Οι εν λόγω βελτιώσεις δεν προσθέτουν κάποια επιβάρυνση στο κράτος, αντιθέτως βελτιώνουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φορολογούμενους της Καρπάθου και Κάσου.  
  Περιμένουμε άμεσα τη θετική σας ανταπόκριση»