Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Ομιλίες υπ. Δημάρχου Κάσου κ. Κωνσταντίνου Δ. Περσελή σε Ρόδο και Αθήνα


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/5/2014 ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ‘’Ο ΧΑΔΙΩΤΗΣ’’ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. 

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/5/2014 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΥ ‘’PARK HOTEL PIRAEUS’’ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ. 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΘΕΣΑΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤIΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.