Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Συγκινητική προσφορά αγάπης του Κασιακού λαού

         O Πολιτιστικός & Εξωραιστικός Σύλλογος Νεολαίας Κάσου,υιοθετώντας την πρόταση της Μαρίας Αλιμπέρτη ,μέλους του συλλόγου μας,οργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση για την συγκέντρωση ρούχων,τροφίμων και παιχνιδιών τα οποία και απέστειλε στα ιδρύματα παιδικής μέριμνας ''Παιδικά Χωριά S.O.S.'' και στον ξενώνα ''ΕΛΠΙΔΑ''.

 
          Ο λαός της Κάσου ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα του Συλλόγου μας ,δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και βοηθούν συνανθρώπους τους.Καταφέραμε και συγκεντρώσα 27 μεγάλα χαρτοκιβώτια στις 22-23 & 29-30Δεκεμβρίου 2010,αποτέλεσμα της συγκινητικής ανταπόκρισης των συμπατριωτών μας.Ο Π.Ε.Σ. Νεολαίας Κάσου δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Τέλος θα ήταν παράλειψη μας εάν δεν:
Ευχαριστήσουμε
α) την εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Σπυρίδωνα για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του Φρύ
β)την ''Μεταφορική Κάσου'' και ειδικότερα τον συμπατριώτη μας κ. Γιάννη Φραγκούλη για την δωρεά μεταφορά των χαρτοκιβωτίων από τη Κάσο προς την Αθήνα
γ)όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που βρέθηκαν στην σάλα όλες εκείνες τις ημέρες και υποδεχονταν το κόσμο που έφερνε τα ρούχα,τα τρόφιμα και τα παιχνίδια.



Εκ του Π.Ε.Σ. Συλλόγου Νεολαίας Κάσου
14/1/2010