Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πελοποννησιακός - Σπάρτακος Κάσου 3-0

21 Οκτωβρίου 2013


Στο χτεσινό παιχνίδι μας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Πελοποννησιακό, δεν καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Παρότι ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο ελέγχαμε πλήρως το ρυθμό του αγώνα (είναι χαρακτηριστικό ότι σε μία φάση κερδίσαμε 3 συνεχόμενα κόρνερ) δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, αντιθέτως δεχτήκαμε το γκολ σε κόντρα επίθεση, ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο αντίπαλος σκόραρε από εμφανή θέση off side. Μετά το πρώτο γκολ η ομάδα μας έχασε το ρυθμό της, έκανε εύκολα λάθη και δεν είχε σωστή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να ελέγχουν το παιχνίδι. 
Παρόλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε μερικά σημεία του αγώνα με πιο χαρακτηριστικές τις εξής φάσεις: Στο πρώτο ημίχρονο σε τετ α τετ του Σούλτη του οποίου η ψιλοκρεμαστή λόμπα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, καθώς και το δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Βαρσάνη. Επίσης, σε μία επέλαση του Αργύρη από αριστερά σε κάθετη μπαλιά του Δ. Πολυχρόνη, και ενώ έμπαινε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανεκόπη με άλλη μια λανθασμένη υπόδειξη για off side, που ίσως μας στέρησε την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα πολύ καλό μακρινό σουτ του Δ. Πολυχρόνη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πελοποννησιακού, καθώς επίσης και ένα τετ α τετ του Κακομανώλη που από θέση μέσα δεξιά δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ με το αριστερό πόδι. 
Εξαιρετικός σε απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Πατηνιώτης. Πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο ήταν και οι Κ. Χατζίκος και Η. Αργύρης. 
Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας είχε αρκετές σημαντικές απουσίες (λόγω τραυματισμών) και αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της. Άρα δεν είχαμε ομοιογένεια κάτι που είναι δεδομένο ότι κάνει κακό στην λειτουργία της ομάδας. Όμως, δεν το βάζουμε κάτω, και το σίγουρο είναι ένα. Όσο περνάει ο καιρός, ο Σπάρτακος Κάσου, μόνο καλύτερος θα γίνεται! 

Αγωνίστηκαν οι: 
Α. Αλεξανδρίδης, Γ. Σαλτερής, Τ. Πολυχρόνης, Μ. Βαρσάνης, Γ. Πατηνιώτης, Κ. Χατζίκος, Δ. Πολυχρόνης (C), Γ. Στρομπολάκος, Η. Αργύρης, Χ. Κάτσιος και Α. Σούλτης. 
Αλλαγές: Μ. Κακομανώλης, Β. Μηνάς 

Για να δείτε το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, πατήστεΕΔΩ


Ευχές από Ποσειδών Καρπάθου

18 Οκτωβρίου 2013




Εκ μέρους της ομάδας μας, ο Μανώλης Κακομανώλης εξέφρασε τις ευχές μας για καλή επιτυχία στην ομάδα της γειτονικής Καρπάθου, τον ΑΣΚ Ποσειδών, που αγωνίζεται μετά από χρόνια στη Β' Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου! 
Αντευχόμενος, ο Υπεύθυνος Τύπου του Ποσειδώνα Καρπάθου, δημοσιογράφος Γιώργος Σπανομανώλης, δήλωσε: "Σας ευχαριστούμε ειλικρινά και ευχόμαστε και εμείς τα καλύτερα στην ομάδα σας που την παρακολουθούμε και βλέπουμε ότι εκπροσωπεί επάξια τα μικρά νησιά μας στα γήπεδα της Αθήνας. Ελπίζουμε και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε αθλητικούς δεσμούς μεταξύ Κάσου και Καρπάθου."