Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΣΙΩΝ ΔΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
  Έχοντας κλείσει σχεδόν 6 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής αισθανθήκαμε την ανάγκη για πρώτη φορά, και καθυστερημένα ομολογουμένως θέλοντας να κάνουμε και την αυτοκριτική μας , να κάνουμε γνωστά στο ευρύ κοινό κάποια από τα δρώμενα του Δήμου Κάσου.
  Από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως αντιπολίτευση στο νέο δημοτικό σχήμα προσπαθήσαμε πάντα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους , να δώσουμε στη συμπολίτευση χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα καθώς επίσης να δείξουμε και την απαραίτητη συμπαράσταση , αρωγή και  πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει στο νησί μας , για μια πορεία αναγέννησης του τόπου μακριά από μικροπολιτική και παρασκήνια που τόσο πολύ έχουν βλάψει την Κάσο μας τα τελευταία χρόνια.
  Δυστυχώς όμως ακόμα και κρατώντας αυτή τη στάση , η οποία πολλές φορές μας έφερε και σε ρήξη με μέλη και φίλους της παράταξης μας , ακόμα και σήμερα γινόμαστε αποδέκτες μιας πλήρους έλλειψης πολιτικού πολιτισμού από την συμπολίτευση και συγκεκριμένα από την Δήμαρχο κ. Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη.  
  Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες ,
 ‘Όταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης με το θεσμικό αξίωμα του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά να παραλάβει εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία του Δήμου Κάσου προς ενημέρωση και αντ’αυτού ο ειδικός συνεργάτης της Δημάρχου εκτελώντας εντολές της ίδιας δεν του το επιτρέπει ζητώντας του ‘’ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΜΑ΄΄!!!!  για το ποια ακριβώς έγγραφα ενδιαφέρεται και τι ακριβώς θέλει να παραλάβει, τότε αυτό χαρακτηρίζεται από εμάς επιεικώς ως παντελής  έλλειψη πολιτικού πολιτισμού.
 Όταν ο εκλεγμένος θεσμικός παράγων του τόπου που ονομάζεται Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στην αλληλογραφία του Δήμου μας, τότε εύλογα γεννάται το ερώτημα ‘’ΓΙΑΤΙ;;;;’’ ‘’ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΔΗΜΟΣ;;;;!!!!!’’ κάτι το οποίο μας παραπέμπει πολιτικά σε μαύρες σελίδες του τόπου.
 Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες ,
  Η Κασίων Δράση είναι εδώ με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε με νέο Δελτίο Τύπου στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα πεπραγμένα από την ανάληψη των καθηκόντων μας έως σήμερα.
                                                                                  Με τιμή
      Κώστας  Δημ. Περσελής