Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ενημερωτικές συναντήσεις του π. Επάρχου Καρπάθου-Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτου


Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κάρπαθο και στην Κάσο, ο π. Έπαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος είχε συνάντηση στην Κάρπαθο με τον Έπαρχο Γιάννη Γ. Μηνατσή, όπου του έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων και τα προβλήματα κυρίως στον τομέα συγκοινωνιών, υγείας, τεχνικών έργων της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Κατά την αντίστοιχη συνάντησή του με τη Δήμαρχο Κασίων Μαίρη Τσανάκη, παρουσία του γνωστού Γάλλου υδρογεωλόγου Ρ. Μutin και της αντιδημάρχου Μαίρης Μαλανδρή, συζητήθηκαν θέματα κυρίως που αφορούν τα προβλήματα ύδρευσης ( δημιουργία νέων γεωτρήσεων ) καθώς και αυτά που αφορούν την διαχείρηση του υδάτινου πλούτου του νησιού. Αποφασίστηκε η δημιουργία ολιγομελούς επιτροπής για την ενημέρωση της οποίας ο κ. Mutin θα οργανώσει ειδικό σύντομο σεμινάριο. Έγινε ενημέρωση ακόμα από την κ. Δήμαρχο σε τεχνικά κυρίως θέματα που ενώ έχουν ξεκινήσει τα σχετικά έργα, η κατασκευή τους το τελευταίο διάστημα έχει βαλτώσει.
Παραβρέθηκε επίσης στην κοπή της πίτας του Δήμου Κάσου κατά την οποία βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας από τις Λ.Τ Κάσου.
Ο Μιχ. Ερωτόκριτος θα επιδιώξει να έχει και στο μέλλον παρόμοιες τέτοιες χρήσιμες συναντήσεις για ενημέρωσή του και προώθηση στο μέτρο του δυνατού θεμάτων που πρέπει να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν.