Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Κάσου και η Επιτροπή Τουρισμού, προσπαθώντας να μεγαλώσει τη διάρκεια της τουριστικής σαιζόν με όλα τα θετικά που συνεπάγονται για τους επαγγελματίες και γενικά για τον ενεργό πληθυσμό του νησιού μας έχει προβεί μέχρι τώρα στις ακόλουθες δράσεις :
1.-Συμμετοχή του Δήμου Κάσου στην έκθεση “Greek Tourism Expo” γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στο περίπτερο του νησιού μας.
2.-Έκδοση τουριστικού υλικού στα ελληνικά και μελλοντικά στα αγγλικά και γαλλικά.
3.-Επίσκεψη της εταιρείας «Μονοπάτια της Ελλάδος » στο νησί μας που θα προβεί σε μελέτη και υλοποίηση αυτής των μονοπατιών της Κάσου. Σε αυτό περιλαμβάνεται διάνοιξη και σηματοδότηση των μονοπατιών που οδηγού σε άγνωστα μέρη απείρου κάλλους του νησιού μας. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και η διαφημιστική προβολή αυτών σε έντυπο υλικό και στο διαδίκτυο.
4.-Μελλοντική συνεργασία του δήμου Κάσου με το μεγαλύτερο διαδικτυακό πρακτορείο οικολογικού τουρισμού το  ΕCΟ ΤΟΥΡΙSΜ με 90.000 επισκέψεις το χρόνο.
5.-Συνεργασία της τουριστικής επιτροπής Kάσου με την αντίστοιχη της Καρπάθου για ένταξη της Κάσου στη φετινή τουριστική σαιζόν.
6.-Σύγκληση της επιτροπής για σειρά προτάσεων που θα υλοποιηθούν για την ομαλή έκβαση της φετινής τουριστικής σαιζόν.
7.-Κάλεσμα όλων των επαγγελματιών προς ενημέρωση και άκουσμα των προβλημάτων τους προς επίλυση τους.
Και οι δράσεις θα εντατικοποιηθούν όσο πλησιάζει η έναρξη της θερινής σαιζόν. Απλά ζητείται η βοήθεια όλων των συμπατριωτών μας σε όλους τους τομείς, ώστε να καταφέρουμε τον σκοπό μας που είναι ένας, να βάλουμε την Κάσο σε τροχιά ανάπτυξης ευημερίας και Τουρισμού.
Παρόλο που οι συνθήκες είναι δυσμενείς πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια όλων μας θα πετύχουμε.
Σας ευχαριστούμε
 ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΟΥ