Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Νικητιάδη

Με οργανωτές το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), που για πρώτη φορά συμμετέχει ως οργανωτής σε παρουσίαση βιβλίου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Τουρισμού - Επισιτισμού (Π.Ο.Ε.Ε.- Υ.Τ.Ε) και τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη , θα γίνει τη Δευτέρα , όπως ήδη γράψαμε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Νικητιάδη με τίτλο « ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΣΕΙΣ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΟΝΕΙΡΑ » στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Athens Plaza στην Πλ. Συντάγματος, στην Αθήνα.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν και θα μιλήσουν γι’ αυτό ο τ. Υπουργός Τουρισμού Ν. Σκουλάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Τουρισμού - Επισιτισμού Λεωνίδας Καραθανάσης , ο Ρόδιος ξενοδόχος και αρχιτέκτονας μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Κώστας
Κωνσταντινίδης και ο Κασιώτης Δημοσιογράφος- Συγγραφέας κ. Μηνάς Βιντιάδης.
Ήδη το βιβλίο έχει προκαλέσει εξαιρετικό ενδιαφέρον στους τουριστικούς χώρους και ευρύτερα, ο δε συμπατριώτης μας πολιτικός έχει δώσει συνεντεύξεις για τον τουρισμό και το βιβλίο σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.
Στην εκδήλωση της Πλατείας Συντάγματος που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και για το δημοσιογραφικό κόσμο αναμένεται μεγάλη προσέλευση όχι μόνο Δωδεκανησίων , αλλά και ανθρώπων που ενδιαφέρονται γενικότερα για την ανάπτυξη της χώρας αφού ανάμεσα στους οργανωτές περιλαμβάνονται και φορείς όπως το Ξ.Ε.Ε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Σε προσεχές φύλλο θα έχουμε λεπτομέρειες από την εκδήλωση αυτή.